Touring Rent Auto isi lanseaza site-ul in trei limbi straine

BUCURESTI - 9 decembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Turism, Logistica/Transport

Touring Rent Auto, o companie de top din Romania in ceea ce priveste inchirierile de masini, si-a lansat recent cate o versiune a site-ului www.touringrentauto.ro in trei limbi straine diferite: Engleza, Franceza si Spaniola. Aceasta imbunatatire este menita sa favorizeze cererea masinilor de inchiriat de catre straini prin intermediul formularului online de inchiriere, fapt care poate duce la o crestere a calitatii turismului practicat in Romania.

Touring Rent Auto isi lanseaza site-ul in trei limbi straine

Odata cu lansarea acestor trei site-uri este de asteptat ca persoanele vorbitoare de limba Engleza, Spaniola sau Franceza, care calatoresc in Romania in interes de serviciu, sa beneficieze de toate informatiile necesare legate de costurile inchirierii unei masini. In acest fel, procesul de inchiriere va fi unul mult mai simplu deoarece preturile si tarifele suplimentare vor fi transparente, fiind incluse in tariful final pentru orice tip de inchiriere auto.

Touring Rent Auto este o companie de inchirieri auto care face parte din holdingul Touring Eurolines Romania si care ofera spre inchiriere masini din clasa economy si de lux, atat in Romania, cat si in strainatate. Fiind prezenta pe piata din Romania inca din anul 2001, Touring Rent a reusit sa se detaseze de-a lungul timpului de celelalte firme de inchirieri auto printr-o politica de preturi eficienta si transparenta, practicata la cele mai inalte standarde europene si internationale.

In Romania, Compania Touring Rent Auto are o prezenta extinsa in patru mari orase din tara (Bucuresti, Sibiu, Timisoara, Cluj-Napoca), beneficiind  de cate un birou de inchiriere chiar in incinta aeroportului fiecaruia dintre aceste orase. De asemenea, este important de mentionat si faptul ca, orice automobil inchiriat de la Touring poate fi predat ulterior in oricare dintre aceste patru orase, indiferent de locatia din care a fost preluata  masina respectiva.

Pentru mai multe detalii despre Touring Rent Auto, puteti accesa site-ul companiei unde vei putea gasi absolut toate serviciile oferite de catre aceasta, precum si tarifele practicate pentru optiunile extra. In acelasi timp, daca doriti sa aflati orice alta informatie despre serviciul de inchiriere masini puteti utiliza sectiunea de contact a site-ului unde veti gasi toate adresele si numerele de telefon ale filialelor din tara.