Pachetul de Mediu - Green Enviro Expert

BUCURESTI - 23 decembrie 2013

Comunicat tip General in Industrie

Green Enviro Services ofera servicii de consultanta pentru protectia mediului prompt si eficient.
Pachetul Green Enviro Expert este un nou produs Green Enviro Services menit sa ajute accesarea unei solutii optime in cadrul proiectelor ce presupun obtineri de acte de mediu de la autoritati.

Pachetul Enviro Expert se refera la intocmirea studiilor necesare in vederea obtinerii Autorizatiei de mediu, Acordului de Mediu si Avizului de mediu si  cuprinde 3 elemente esentiale:

a) Fisa de prezentare si declaratie, Bilant de mediu nivel 1, Bilant de mediu nivel2, Program pentru conformare pentru obtinerea – Autorizatiei de mediu*.

b) Raport de mediu pentru obtinerea – Avizului de mediu * (pentru planuri si programe)

c) Notificare privind intentia de realizare a proiectului, Memoriu de prezentare, Raport privind impactul asupra mediului pentru obtinerea –Acordului de mediu*

* Se asigura consultanta si indrumare de la faza initiala pana la obtinerea actului de relementare cu participarea la dezbaterile publice, C.A.T. si grupuri de lucru.

Acest pachet de servicii este adresat tuturor celor care sunt constienti de necesitatea acestor studii de mediu, inclusiv pentru colaborari cu societati de arhitectura si proiectare,   sau alte societati cu preocupari in domeniu care au solicitari in acest sens, dar nu ofera acest tip de servicii. Intocmim studii de mediu si individual, in functie de actul de reglementare necesar a fi solicitat.

Despre GREEN ENVIRO SERVICES

Obiectivul Green Enviro Services este de a oferi solutii profesioniste si prompte clientilor sai pentru minimizarea impactului activitatii lor asupra mediului inconjurator.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/green-enviro-services/pachetul-de-mediu-green-enviro-expert