Targul de locuri de munca VWI JobBorse 2008

BUCURESTI - 23 martie 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

A sasea editie a targului de locuri de munca VWI JobBorse isi deschide portile in Politehnica

Targul de locuri de munca VWI JobBorse 2008

Studentii, absolventii si masteranzii de la toate facultatile din Bucuresti sunt asteptati in zilele de 9 si 10 aprilie 2008 in cladirea Rectoratului Universitatii Politehnica pentru a se intalni cu reprezentanti ai companiilor de top din Romania.

Acest targ de joburi isi propune sa le ofere studentilor o sansa in plus de a se documenta cu privire la cerintele companiilor, la posturile disponibile si la oportunitatile de cariera. Avantajul studentilor care vor vizita acest targ este acela ca vor avea ocazia sa participe in aceeasi zi la mai multe interviuri scurte cu reprezentantii companiilor participante.

Desfasurandu-se sub motto-ul “Open your future”, scopul acestui targ este de a-i ajuta pe studentii in cautarea unui loc de munca, dar care nu sunt inca siguri de directia pe care doresc sa o aleaga. Tot ce trebuie sa faca acestia este sa aiba un CV actualizat la ei in ziua targului. De asemenea, pentru cei care nu pot ajunge la targ, CV-urile vor fi colectate si online, pe adresa de mail cv@vwi.ro. Pentru mai multe detalii legate de programul targului, de locul desfasurarii sale si de companiile participante, puteti consulta site-ul web www.job.vwi.ro

VWI este Verband Deutscher Wirtschaftsingenieure (Asociatia inginerilor economisti vorbitori de limba germana) are 32 grupe locale in universitatile din Germania, fiind fondata in 1932 in Berlin. Grupa locala VWI Bucuresti este singura grupa locala universitara din exteriorul Germaniei, fiind formata din studenti ai Universitatii Politehnica Bucuresti, Facultatea de Inginerie in Limbi Straine, ramura germana. In acelasi timp, aceasta grupa universitara este pe cale sa primeasca statutul de membru deplin in cadrul ESTIEM (European Students of Industrial Engineering and Management), care numara peste 7.000 studenti la inginerie economica si management industrial din universitati de renume din intreaga Europa.
Printre proiectele VWI se numara si concursul de studii de caz “Case Study”, seriile de seminarii “Training Weeks”, colaborari cu alte asociatii studentesti din alte facultati bucurestene, precum si un numar considerabil de proiecte interne ESTIEM si VWI (organizarea adunarii generale a grupelor universitare VWI, intalniri de coordonare regionala in cadrul ESTIEM).

Despre Grupa Universitara VWI Bucuresti

Grupa Universitara VWI Bucuresti
Alexandra Dimulescu
PR Responsible VWI/ESTIEM LG Bucharest