Poze Haiduci si domnite

 • Peste 1000 de haiduci si domnite inscrisi la maratonul de ciclism de la Moara Vlasiei

  Poza: Peste 1000 de haiduci si domnite inscrisi la maratonul de ciclism de la Moara Vlasiei

 • Haiduci si Domnite 2015, Riders Club - foto: Delia Simon

  Poza: Aventura frumoasa in natura la Haiduci si Domnite! Sezonul Riders Club 2015: oameni pasionati, mult sport pe doua roti si trasee de poveste

 • Haiduci si Domnite, Riders Club 2016, foto: Andrei Craioveanu

  Poza: Sute de haiduci și domnițe dau curs aventurii pe 2 roți la Moara Vlăsiei

 • Aproape 1.200 de haiduci și domnițe călare pe biciclete în codrii Vlăsiei

  Poza: Aproape 1.200 de haiduci și domnițe călare pe biciclete în codrii Vlăsiei

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul haiduci si domnite.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la haiduci si domnite. Pozele pe tema haiduci si domnite cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul haiduci si domnite, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la haiduci si domnite, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la haiduci si domnite.