Altex si Media Galaxy isi prezinta ofertele promotionale pe www.promotiiactive.ro

BUCURESTI - 2 martie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

promotiiactive.ro mareste lista retailerilor cu Altex si Media Galaxy. In prezent, ofera celor interesati de produse electrice, electrocasnice si de IT un numar de noua branduri de specialitate, consumatorii de astfel de produse avand posibilitatea de primi o viziune specializata asupra ofertelor periodice.

Produsele Altex si Media Galaxy pot fi vizualizate pe www.promotiiactive.ro, indexate in functie de pret, model si data expirarii promotiei. Prezenta Altex pe portalul promotiiactive.ro sporeste beneficiile cumparatorilor prin reducerea timpului dedicat cautarii traditioanale prin lanturile de magazine, produsele fiind doar la un click distanta. Promotiile din noua cataloage ale magazinelor de specialitate pot fi gasite de acum on-line. Extins la nivel national, portalul ofera posibilitatea vizualizarii produselor online, compararea pretului, caracteristicilor, si disponibilitatea in magazine.
Portalul vine in sprijinul cumparatorului care nu are timp sa caute prin lanturile de magazine cel mai bun pret al produsului pe care doreste sa-l achizitioneze, avand posibilitatea sa gaseasca produsul preferat dupa o simpla cautare pe acest portal. Prin abonarea la newsletter, vizitatorii au posibilitatea de a primi ultimele noutaţi cu privire la promotiile active ale magazinelor de specialitate, avand de asemena acces la informatii referitoare la perioada de desfasurare a promotiei. Fiecare produs poate fi comentat si votat de catre utilizatori, dezvoltandu-se astfel o retea sociala a celor interesati de acest domeniu.

ALTEX este liderul pietei de electronice, electrocasnice, IT&C si multimedia din Romania, cu peste 50 de magazine deschise in toate orasele din tara. ALTEX ofera clientilor sai o gama de produse perfect adaptata nevoilor clientilor, la cele mai mici preturi, punandu-le la dispozitie sisteme de finantare generoase si flexibile, cu cea mai mica dobanda si cele mai mici rate. Acest sistem faciliteaza accesul tuturor categoriilor de consumatori la produse si echipamente de inalta calitate necesare confortului zilnic.
MEDIA GALAXY este o puternica retea de magazine de mare suprafata specializate in produse electronice, electrocasnice IT, comunicatii si multimedia, din Romania. Este o retea tanara, dinamica, in plina dezvoltare, ce apartine brandului Altex.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii de la www.promotiiactive.ro, aboneaza-te la newsletter.

Proiect realizat cu sprijinul:
Altex, DOMO, Flanco, Germanos, Internity, Media Galaxy, real,- Hypermarket, Sony Center, Technomarket.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/haute-services/altex-si-media-galaxy-isi-prezinta-ofertele-promotionale-pe-www-promotiiactive-ro