Heal Cosmetic participa la COSMETICS BEAUTY HAIR 2010

Oradea - 7 septembrie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Heal Cosmetic importator si distribuitor in Romania si Ungaria a produselor profesionale naturale din Israel de la Marea Moarta destinate makeup-ului permanent (aparatura, pigmenti, accesorii de la Magic Cosmetic) cat si produse pentru cosmetica, manichiura, pedichiura medicala, extensii gene, va participa la COSMETICS BEAUTY HAIR 2010, expozitie internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura - editia a 16-a.

Heal Cosmetic participa la COSMETICS BEAUTY HAIR 2010

Viziteaza standul Heal Cosmetic la expozitia internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura si vei avea ocazia de a descoperi cele mai exclusiviste produse si accesorii profesionale destinate:
-pedichiurii medicale gama Skin
-makeup-ului permanent gama Magic Cosmetic
-tratamentelor cosmetice si ingrijire a tenului de la Marea Moarta

In avampremiera vom lansa un nou tratament paramedical revolutionar anti aging - MEZOTERAPIA COSMETICA - o metoda avansata de tratament prin care se creaza, cu ajutorul unor ace cu varf de diamant, un numar foarte mare de microincizii la nivelul mezodermic al pielii, cauzand astfel un controlat efect-leziune ceea ce induce automat mecanismul natural de vindecare al corpului. Practic prin aceste microincizii se administreaza substantele hranitoare, puse in miscare de catre circulatia sanguina antrenata, precum si oxigenul care ajuta pielea in procesul de producere al colagenului si de noi celule.

De asemenea in cadrul expozitiei aveti ocazia de a va inscrie personal la Cursurile de Perfectionare in Machiaj Permanent cat si la Cursurile de Pedichiura Medicala demarate de catre Heal Cosmetic.

Vizitati-ne pentru a tine pasul cu ultimele noutati si tendinte in domeniu, veti avea la dispozitie trei zile pentru a ne cunoaste cat mai bine produsele si serviciile. Va asteptam cu placere si va asiguram de intreaga noastra disponibilitate.

Despre HEAL COSMETIC SRL

heal cosmetic, cursuri de machiaj, cursuri de machiaj profesional, make-up session, cursuri de machiaj oradea, salon de cosmetica oradea, heal cosmetic, ofra cosmetics, saloane oradea, machiaj permanent, tratamente faciale, cosmetice ofra, make-up artist, curs make-up session 2010
Salon Heal Cosmetic
Adresa: Str. Pitestilor Nr 41 Bloc R5, Parter