Black weekend la Hervis!

BUCURESTI - 27 noiembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sport, Retail

In perioada 27-30.11.2015 Hervis Sports ofera reducerea de 30%* la toate articolele achizitionate din magazine!

Black weekend la Hervis!

*Reducerea se acorda sub forma de bon valoric.

Oferta promotionala este valabila in limita stocului disponibil, in perioada 27 - 30.11.2015 la toate articolele din magazinele Hervis Sports din Romania.

Oferta nu se aplica la produsele achitionate de pe platforma eMag.

Detalii despre bonul valoric acordat:

1. Acest bon valoric este valabil în perioada 1 - 13.12.2015, in oricare magazin Hervis Sports din România.

2. Bonul valoric trebuie să aibă ştampila magazinului emitent şi este valabil numai împreună cu bonul fiscal.

3. Bonul valoric nu poate fi schimbat contra numerar.

4. Achiziţia de produse contra acestui bon valoric are caracter unic, bonul valoric putând fi folosit o singură dată, pentru

o singură achiziţie.

5. Valoarea înscrisă pe bon nu poate fi cumulată cu reducerile oferite de alți parteneri Hervis.

6. În urma achiziţiei cu acest bon valoric nu se oferă rest dacă suma totală a achiziţiei este mai mică decât valoare

înscrisă pe bon.

7. În cazul în care se doreşte returnarea produsului / produselor achiziţionate pe baza acestui bon valoric, se va returna

contravaloarea cumpărăturii sub formă de notă de credit, nu în numerar.

Despre Hervis Sports & Fashion

HERVIS SPORTS INTERNATIONAL• HERVIS SPORTS este o companie de origine austriaca, infiintata in anul 1973, membra a grupului SPAR Austria si unul dintre cei mai mari si mai longevivi retaileri de moda si echipament sportiv din Europa• In anul 2007, HERVIS SPORTS a inregistrat pe plan international o cifra de afaceri de 382 mil. €. La sfarsitul anului 2008, compania are o cifra de afaceri de 409,6 mil. €, cu 141 de magazine in Austria, Ungaria, Cehia, Slovenia, Croatia si Romania, si aproximativ 2500 de angajatiHERVIS SPORTS IN ROMANIA• Compania HERVIS SPORTS are in prezent 7 magazine in Romania, o cifra de afaceri de 8 mil. € si peste 130 de angajati• Pana la sfarsitul anului 2014, compania doreste deschiderea in Romania a 50 de magazine.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hervis-sports-fashion/black-weekend-la-hervis