IAKI Cruise Weekend

Constanta - 11 august 2010

Comunicat tip General in Turism

Cruise este un concept nou în moda I-nat ce defineşte garderoba ideală pentru vacanţe, realizând o revoluţie în entertainment, modă şi în life-style. Evenimentul “IAKI Cruise W-End” cuprinde un pachet de activităţi specifice de vacanţă ca într-o “croazieră ideală”, de joi până duminică, în perioada 19-22 August 2010 – 3 nopţi.

În data de 19 August 2010, în prima zi, după sosirea şi cazarea oaspeţilor, aceştia sunt invitaţi să işi petreacă timpul liber la piscina exterioară, la plajă sau la Centrul Spa şi odată cu venirea serii, invitaţii se pot delecta cu muzică LIVE pe terasa Hotelului IAKI. În cea de-a doua zi, 20 August, dupa savurarea unui mic dejun special şi petrecerea timpului liber făcând gimnastică, învăţând lecţii de dans cubaneze la piscina exterioară, oaspeţii sunt invitaţi să vizioneze show-ul de colecţii Cruise, fiind întâmpinaţi în sala de show cu un bar de şampanie, iar după terminarea show-urilor, vor avea parte de o cină exclusivistă, pe terasa piscinei IAKI. Odată cu venirea week-end-ului, în ziua de sâmbătă, 21 August 2010, după micul dejun şi petrecerea timpului practicând diverse activităţi acvatice şi la Spa, au loc întâlniri cu designerii ce stau la dispoziţia oaspeţilor cu comenzi, detalii ale colecţiilor, probe şi discuţii de trend, încununând această zi frumoasă cu o cină specială la piscină. În zilele de Sâmbătă şi Duminică, show-urile vor fi urmate de şedinţe foto dedicate colecţiilor, live, împreună cu oaspeţii. Ziua de duminică încheie pachetul „IAKI Cruise W-End” cu servirea de către oaspeţi a micului dejun şi efectuarea check-out-ului.
Tariful pachetului « IAKI Cruise W-End », valabil în perioada 19-22 August 2010, este de 169 Euro / noapte / Cameră Dublă Standard, şi include: TVA, Cazare, Mic Dejun, Cină, acces Spa Center pentru: piscină interioară, saună, fitness, Jacuzzi şi acces piscină exterioară.
INFINITI este partenerul oficial al evenimentului “IAKI Cruise W-End”. Pe toată perioada desfăşurării evenimentului, clienţii au posibilitatea de a testa modelele INFINITI: FX 50, FX37, FX 30d, G37 coupé. Un reprezentant INFINITI va fi pe tot parcursul evenimentului la dispoziţia clienţilor pentru a oferi detalii suplimentare şi pentru a organiza sesiunile de test drive. Infiniti provine din Japonia iar gama sa de modele sedan, coupé, cabrio, SUV şi crossover performante este lansată în toată lumea prin intermediul unei reţele dedicate de centre sau concesionari Infiniti, care şi-au luat angajamentul comun de a oferi un serviciu clienţi excepţional şi individualizat. In Romania, Centrul Infiniti este deschis la Bucureşti la City Gate Tower, Piaţa Presei Libere 5. Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.infiniti.ro si www.iaki.ro.

Despre HAGI SPORT SRL

Hotelul IAKI de 4 stele din Mamaia, al carui proprietar este marele fotbalist Gica Hagi, este unul din cel mai bine cotate hoteluri de pe litoral, dispunand de servicii de calitate si dotari de invidiat: cel mai modern si dotat centru de sanatate si relaxare de pe litoral, cel mai mare Centru de Conferinte din Mamaia si Constanta (pana la 450 de locuri).

Iulia Stere
Marketing & sales Assistant