Hotel Orizont din Predeal promovează odihna activă

Predeal - 29 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Turism

Cel mai mare complex hotelier din staţiunea Predeal şi totodată destinaţia ideală pentru petrecerea unui sejur relaxant într-un cadru montan, Hotel Orizont , vă oferă încă o opțiune de odihnă activă.
Fie că veniți pentru ski, drumeție, reuniuni cu cei dragi, în scop de afaceri sau pur și simplu pentru odihnă, alegeți programul Apres Ski & Relaxation din cadrul programului GoVitality disponibil în premieră tuturor oaspeților noștri.

Hotel Orizont din Predeal promovează odihna activă

Asigurați-vă participând la acest program, plusul de energie, sănătate și timp de calitate de care aveți nevoie în fiecare zi:

- îmbinați practica exercițiilor de relaxare , de re-energizare, de antrenare coordonată a minții și trupului și de restabilire a stării de bine fizic și psihic, bazate pe arta Qigong – arta vieții armonioase, cu timpul de calitate petrecut împreună cu cei de interes pentru Dumneavoastră

- vă refaceți eficient după coborâri provocatoare la ski, după drumeții și evenimente antrenante, întâlniri sau conferințe solicitante și altele asemenea, ca să vă puteți bucura cât mai mult și de seara care vă stă înainte

- vă procurați a doua zi condiția fizică, claritatea mentală, energia, agilitatea și dispoziția cât mai propice pentru ce veți face în acea zi

Tot ce aveți de făcut este să vă înscrieți la una dintre sesiunile disponibile în incinta Hotelului, în fiecare sâmbătă, duminică și luni. Pentru programul orar și condițiile de înscriere, vă invităm să ne contactați telefonic la Recepția hotelului la numărul de telefon 0268 455 150, să ne scrieți pe office@hotelorizont.ro  sau să solicitați oferta de la anunțul “GoVitality la Orizont” , publicat pe portalul partenerului nostru Golivú - comunitatea de dezvoltare și suport pe plan personal, social și de afaceri: www. golivu .com, secțiunea “soluții potrivite”.

Capitalizând o experiență de peste 20 de ani in domeniul dezvoltării și optimizării personale, a echipelor și companiilor, Golivú a pregătit și derulează programul pe care îl găzduim ca să aveți o ședere cât mai benefică la munte , în parteneriat cu Qitaky-Qigong (www.qitaky.ro) - Centru de Qigong și Terapie Medicală Chineză, cu o experiență de peste 25 de ani, coordonat de Adrian Florea - Mare Maestru Internațional de Qigong, singurul român recunoscut cu acest titlu de forurile internaționale de profil.

Design-ul premium şi totodată modern, amplasarea la numai 200 de metri de DN1 şi facilităţile complexului hotelier fac din Orizont destinaţia perfectă pentru cei care doresc să se relaxeze într-un mod special, să practice sporturi de munte sau care vin cu cei dragi pentru a se bucura de natură, de oamenii și de obiectivele turistice din zonă. Acum, prin programul Apres Ski & Relaxation din cadrul programului GoVitality, Hotel Orizont îmbină în mod armonios modernul cu tradiții vechi de peste 8000 de ani, integrează bunele practici și înțelepciunea asiatică, cu cotidianul românesc, în beneficiul oaspeților săi.

Avem mereu aproape clienți, parteneri sau colaboratori importanți, fapt care, în perspectiva noastră, reflectă loialitatea, integritatea, angajamentul nostru față de comunitate, dar și experiența echipei noastre. Găzduirea programului Apres Ski & Relaxation din cadrul programului GoVitality este încă o modalitate prin care susținem aceste valori.

Motto-ul nostru, ”Din nou împreună!”, reflectă, împreună cu toată experiența acumulată în cei 39 de ani de activitate în turismul din România, principiul esențial al produselor și serviciilor pe care le oferim.

Anul 2016 vine cu multe alte surprize, pe care vă invităm să le regăsiți pe www.hotelorizont.ro, acolo unde găsiți toate detaliile ofertelor disponibile în acest moment. Pentru orice solicitări, preferinţe, informaţii legate de preţuri şi rezervări, aşteptăm cu mare plăcere să ne contactaţi la 0268.455.150 sau prin e-mail pe adresa office@hotelorizont.ro. Vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate şi că vom trata cu promptitudine fiecare solicitare pe care ne-o veți face.

Despre Hotel Orizont Predeal

Localizat în staţiunea Predeal, la aproximativ 200 m de DN1 şi clasificat la categoria 4 stele, complexul Orizont oferă servicii turistice de cazare şi masă la standarde internaţionale, redefinind luxul în zona Văii Prahovei. Succesul său se menţine de aproape 4 decenii, fiind unul dintre cele mai importante hoteluri de pe Valea Prahovei şi din ţară.
Hotelul vă pune la dispoziție 139 de camere clasificate la 4 stele, un SPA modern, un centru de conferinţe Orizont Forum, un restaurant cu specific internaţional şi unul cu specific tradiţional românesc, alături de cramă, 4 baruri cu o arhitectura deosebită şi Cigar Club.
Camerele sunt dotate cu absolut toate cele necesare pentru ședere în week-end, vacanță sau reuniuni de afaceri.
Oaspeţii Orizont au acces în tot hotelul la internet WiFi gratuit, precum şi acces la internet broadband şi parcare supravegheată video.
O oază de linişte care îmbină relaxarea cu energizarea, SPA Orizont vă oferă piscină interioară, o zonă specială pentru jacuzzi, sală de fitness şi o zonă dedicată saunei. Aici veţi descoperi sauna umedă cu aromoterapie, sauna uscată şi sauna cu infraroşu, alături de multă, multă gheaţă!
În completare, Hotelul Orizont vă ofera şi un Business Center modern, servicii de secretariat dar şi personal de specialitate ce vă stă în permanenţă la dispoziţie.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hotel-orizont-predeal/hotel-orizont-din-predeal-promoveaza-odihna-activa