IB Cargo anunta lansarea serviciului direct de grupaj maritim Qingdao, China - Constanta

BUCURESTI - 23 septembrie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Industrie, Logistica/Transport

IB Cargo SRL, casa de expeditii care ofera servicii complete de transport: aerian, maritim, rutier peste tot in lume si pentru orice tip de cargo, a lansat serviciul direct si saptamanal de grupaj maritim din Qingdao, China – Constanta.

Qingdao, unul din principalele orase si porturi maritime din Nordul Chinei, cunoscut si ca “City of Famous Brands", s-a dezvoltat economic in ultimii ani 5 ani prin intermediul brandurilor celebre care si-au relocat productia in aceasta zona. Qingdao este orientat atat catre productie cat si catre servicii. Pe langa electronice si aparatura, intre industriile cheie din Qingdao intra cele de textile, imbracaminte, produse bio-farmaceutice, petro-chimice, materiale de constructie, cauciuc, otel, autovehicule, constructie de nave si containere, FMCG.

Peste 100 de branduri din top 500 companii internationale au productia in zona Qingdao: Nike, Coca-Cola, Samsung, HP, Lucent, Hyundai, Panasonic, Nescafe, Wal-Mart, Gome, Sanlian, The Home World, Haier, Hisense, Tsingtao Beer, Double Star, Qingdao Harbor.

Fiind o piata in plina dezvoltare, tot mai multi producatori si importatori au inceput sa se aprovizioneze din aceasta zona.

Pentru a raspunde nevoilor clientilor sai, IB Cargo a lansat serviciul direct si saptamanal de grupaj maritim din Qingdao pana la Constanta sau direct la usa clientilor sai, scurtand astfel timpul de tranzit si micsorand costurile.

Marfurile se predau in fiecare luni pana in ora 12:00 in terminalul din Qingdao; pleacarile sunt joia, sosirea la Constanta este sambata, iar martea marfurile ajung la usa clientului.

“Cu acest serviciu direct si saptamanal de grupaj maritim din Qingdao, am raspuns nevoilor clientilor nostri care importau mai putin de un container, eficientizand astfel transporturile din Nordul Chinei. Dupa cum ne-am obisnuit clientii, suntem flexibili, iar acolo unde nu exista solutii le cream impreuna. Acest serviciu este deja testat si functional si se adauga celor existente pe care le operam din Ningbo, Shanghai, Shenzhen, Hong Kong, Singapore” a declarat Adrian Varlanuta, directorul departamentului de grupaje maritime al IB Cargo.

Despre IB Cargo

IB Cargo este o casa de expeditii independenta care ofera servicii complete de transport de marfa pe calea aerului, maritim, rutier si servicii logistice peste tot in lume din 2008. Cu cei 40 de angajati in cele 3 birouri din Bucuresti, Otopeni, Constanta si cu parteneri in peste 950 de locatii comerciale din lume, IB Cargo livreaza solutii complete si complexe pentru orice tip de cargo.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ib-cargo/ib-cargo-anunta-lansarea-serviciului-direct-de-grupaj-maritim-qingdao-china-constanta