Poze IC

 • Lansarea noului website New Idol Creative (www.new-ic.com)

  Poza: Lansarea noului website New Idol Creative (www.new-ic.com)

 • www.romfilatelia.ro

  Poza: FĂURITORI AI MARII UNIRI (I)

 • Dna. Adela Sova, ACCA - Head of Globaltraining Romania si lector ACCA, alaturi de echipa sa ACCA Globaltraining, impreuna cu Dna. Andreia Stanciu, Head of ACCA South Eastern Europe si echipa sa ACCA South Eastern Europe din Romania.

  Poza: 5 studenti Globaltraining Romania premianti la nivel mondial, 51 de noi absolventi ACCA in Romania si Moldova.

 • Istorie, cultură și tradiții pe timbrele românești - Descoperiți România, Muntenia

  Poza: Istorie, cultură și tradiții pe timbrele românești - Descoperiți România, Muntenia

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul ic.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la ic. Pozele pe tema ic cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ic, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la ic, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la ic.