Noutate absoluta - impachetari anticelulita cu chocofango-ciocolata

BUCURESTI - 17 octombrie 2006

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Cate dintre noi putem rezista in fata tentatiei de a savura ciocolata? Nici macar cele care dorim sa scapam de celulita si sa dam jos cateva kilograme, pentru ca in acest caz, impachetarile cu chocofango - ciocolata, reprezinta un foarte bun tratament anti-celulita.

Noutate absoluta - impachetari anticelulita cu chocofango-ciocolata

Chocofango reprezinta un nou produs anticelulitic, fabricat in laboratoarele din Spania de una dintre cele mai mari companii producatoare de produse de infrumusetare, CEMSA. Acest tratament este acum prezent si in Romania si a fost lansat in a doua jumatate lunii otombrie de salonul de slabire si remodelare corporala Ideal Contour.

Cu ajutorul acestui produs se realizeaza impachetarile cu ciocolata, chocofango avand in compozitia sa parafango realizat din ciocolata 100% naturala, ulei de cacao si migdale, siliciu, teobromina cacao. Ingredientele sale active din ciocolata au efect antioxidant - contine polifenoli si vitamine E , hidrateaza, catifeleaza si regenereaza pielea. In acelasi timp, este stimulata producerea de endorfine ce dau o senzatie placuta de stare de bine.

Parafina imbogatita cu Theobroma Cacao permite efectuarea unui tratament cu hidratare intensa pentru corp, lasand pielea hidratata, tonica, revitalizata. Teobromina este o substanta extrasa din semintele arborelui de cacao si reprezinta o componenta extrem de importanta a tratamentelor corporale anti-celulita, deoarece aceasta stimuleaza in mod eficient dizolvarea depozitelor de grasime, are un efect vasodilatator si in acelasi timp este un antidepresiv natural.

Cu toate stim ca in urma variatiilor de greutate, exista riscul aparitiei vergeturilor. Siliciul aflat in compozitia tratamentului, scade celulita vizibil, ajutand la sinteza proteinelor si la reconstituirea fibrelor elastice. Asadar, datorita proprietatilor extraordinare de regenerare a celulelor, Chocofango, este un produs excelent recomandat atat persoanelor ce doresc sa-si remodeleze corpul frumos si fara urma de vergeturi, cat si celor cu vergeturi deja existente. Dupa un asemnea tratament, se intensifica microcirculatia la nivelul pielii, imbunatatindu-se astfel elasticitatea tegumentului, vergeturile existente se amelioreaza si se previne aparitia celor unoi.

Cafeina continuta in cacao desfasoara o actiune antiedematoasa (nu retine lichidele in tesuturi), deoarece stimuleaza drenajul si eliminarea lichidelor stagnante. In plus, mobilizeaza acizii grasi din tesutul adipos. Cacaoa este o sursa semnificanta de oligoelemente, in mod particular de magneziu ce are o activitate relaxanta, facand astfel din chocofango un bun tratament contra stresului.

Gratie proprietatilor emoliente ale uleiului de migdale, chocofango este un excelent tratament pentru pielea uscata. Acesta echilibreaza nivelul de hidratare al pielii, lasand-o neteda si catifelata.
Etapele procedurii: Tratamentul incepe printr-o procedura de exfoliere (peeling corporal) care are rolul de a indeparta celulele moarte, de a stimula circulatia si a pregati tesuturile pentru impachetare, deschizand porii in asa fel incat pielea sa fie receptiva si sa absoarba tratamentul ce urmeaza a fi aplicat. Urmeaza apoi, aplicarea serului activ reducator, aplicarea mastii de chocofango in functie de zone, infolierea in film osmotic, infasurarea in cearceaf de plastic si introducerea in termocuverta sau tunel cu raze infrarosii, la 75ยบ C, timp de 40-60 min. Dupa desfoliere se aplica prin masaj crema termoactiva anticelulita, foarte puternica. Aceata crema va actiona vizibil prin inrosirea partii tratate si o usoara senzatie de caldura sau chiar mancarime usoara, semn ca deja a inceput sa actioneze. Nu recomandam dusurile imediate, deoarece substantele continua sa actioneze intre 6-8 ore de la aplicare!

Despre Ideal Contour

Rezultate: Efectele benefice ale impachetarilor cu chocofango se vad imediat dupa tratament cand apare o senzatie placuta de confort si imbunatatire vizibila a calitatii pielii.
Pentru a indeparta celulita putin vizibila, sunt suficiente 10 sedinte de impachetari cu chocofango. In cazul celulitei proeminente, pentru rezultate optime se recomanda asocierea impachetarilor cu electrostimularea si masajul anticelulitic.
Daca tratamentul anticelulitic este asociat cu o alimentatie echilibrata, se pot scadea in circumferinta de la 3 la 8-9 cm, eliminand 3-5 kilograme. Rezultatele tratamentului difera pentru fiecare persoana in parte, deoarece nu toate organismele reactioneaza identic! Sedintele trebuie efectuate intensiv de 3 ori/ saptamana, iar dupa obtinerea rezultatelor dorite, o sedinta la 8-10 zile este suficienta.

Contraindicatii: epilepsie, claustrofobie, hipertensiune, hipertiroidie, varice foarte pronuntate, boli de piele, boli respiratorii, boli cardiace grave, diabet, sarcina si perioada de alaptare, tumori.

Salon de infrumusetare corporala Ideal Contour
Adresa: Bd. Gheorghe Sincai Nr. 13 Bl. 5 Sc. 1 Et. 1 Ap. 7, Interfon 7, Sector 4, Bucuresti
Program: L - V 08:00 - 22:00; Sambata 09:00 - 16:00
Telefon: 0729 789 606 ; 031 808 35 93