Analiza cromatica online – in premiera in Romania!

BUCURESTI - 11 iulie 2007

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Insufleteste-ti garderoba, accesoriile si machiajul; evidentiaza-ti chipul si silueta; usureaza-ti cumparaturile – totul cu ajutorul culorilor!

Image Matters, prima firma de consultanta de stil din Romania care ofera analiza cromatica individuala si sesiuni personalizate de stil vestimentar, lanseaza acum varianta online a serviciului de analiza de culoare.

Creata pentru a te ajuta sa-ti transformi infatisarea, analiza cromatica iti pune la dispozitie o paleta de culori care te vor infrumuseta, te vor ajuta sa-ti exprimi personalitatea prin noi combinatii cromatice si iti vor usura cumparaturile.

«Purtarea culorilor gresite, care nu ti se potrivesc, poate fi comparata cu purtarea marimii gresite la haine», spune Irina Markovits, consultant de stil si fondatoarea Image Matters. «Atat femeilor, cat si barbatilor li se potrivesc anumite palete cromatice, care se armonizeaza cu nuanta ochilor, a tenului si culoarea parului. Cand porti culorile potrivite, intreaga ta infatisare este transformata – tenul este mai luminos, iar culoarea ochilor si nuanta parului mai intense. In plus, culoarea este unul dintre cele mai interesante si mai seducatoare moduri de a-ti individualiza tinuta si de a-ti exterioriza personalitatea.»

Prin intermediul analizei cromatice, Image Matters iti pune la dispozitia un sistem prin care te poti identifica cu o anumita gama de culori, pe care le poti asorta si combina in vestimentatie, accesorii si machiaj.

Rezultatul analizei cromatice este ca vei stii care sunt culorile in care ar trebui sa te imbraci pentru interviuri de angajare sau ocazii speciale, cum sa-ti actualizezi garderoba si cum sa asortezi nuante pentru tinute de calatorii sau week-end.

Serviciul online de analiza cromatica este disponibil in exclusivitate prin Image Matters, in sectiunea Imaginea online, la http://www.imagematters.ro/culoare_quiz.php

Despre Image Matters Grup

Despre Image Matters
Image Matters a fost fondata in 2005 de catre Irina Markovits. De profesie jurnalist si cu o bogata experienta in marketing, PR si publicitate in Romania si Belgia, Irina si-a completat pregatirea profesionala obtinand certificarea oficiala de consultant de stil si imagine a prestigioasei scoli CMB UK, participand si la seminariile «Psihologia stilului» organizate de Image Institut din Viena. Referintele sale profesionale includ, de asemenea, certificarea ca make-up artist din partea Mask Make-up School din Budapesta si calitatea de membru asociat al Association of Image Consultants International (AICI) din Statele Unite.
Irina Markovits
office@imagematters.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-matters-grup/analiza-cromatica-online-in-premiera-in-romania