Fonduri Structurale: Cum sa ne pregatim pentru accesare

BUCURESTI - 28 decembrie 2006

Comunicat tip General in Administratie Publica

Sondaj cu privire la oportunitatea dezvoltării unor reţele de informare a potenţialilor beneficiari despre utilizarea fondurilor structurale.

Echipa observatorului de finanţări PONT vă propune să contribuiţi la o gândire comună despre cum să ne pregătim pentru atragerea fondurilor de post-aderare (mai ales fondurile structurale) şi mai ales definitivarea căilor şi metodelor de comunicare pe Internet ce pot fi utile în acest proces de pregătire.

Fonduri Structurale: Cum sa ne pregatim pentru accesare

PONT este primul site dedicat posibilităţilor de finanţare nerambursabilă şi burselor înfiinţată în 2001. Membrii echipei PONT ca urmare a rezultatelor atinse până acum consideră că informarea online depsre aceste oportunităţi este eficientă, drept dovadă stând şi celelalte site-uri de internet care s-au înfiinţat şi oferă servicii de informare asemănătoare şi faţă de care organizaţiile civile, instituţiile publice, firmele private şi nu în ultimul rând persoanele fizice din România manifestă interes crescând pe parcursul anilor.

Considerăm că atragerea în proporţii cât mai mari a fondurilor de post-aderare depind foarte mult de informarea cât mai cuprinzătoare a beneficiarilor finali, respectiv a sferei private, organizaţiilor cneguvernamentale şi instituţiilor administraţiei publice locale despre această oportunitate oferită prin prisma aderării noastre la Uniunea Europeană. Astfel că în perioada următoare dorim să dedicăm eforturi suplimentare pentru realizarea unor conţinuturi online specifice acestei tematici.

Vă invităm ca prin acest chestionar să contribuiţi şi Dvs. la stabilirea priorităţilor, strategiei de urmat în elaborarea acestor conţinuturi. Rezultatul sondajului va fi pus la dispoziţia tuturor celor interesaţi.

Vă mulţumim.

Echipa PONT
www.granturi.ro

Despre Impuls XXI