Librăria Indaco va participa la Conferinţa Naţională de Fiscalitate

BUCURESTI - 6 februarie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Finante / Contabilitate, Media / Publicitate

Librăria Indaco va fi prezentă cu un stand de carte în cadrul Conferinţei Naţionale de Fiscalitate, organizată de Evensys în data de 7-8 februarie, la Crowne Plaza Hotel.

Librăria Indaco va participa la Conferinţa Naţională de Fiscalitate
 „Suntem convinşi de importanţa participării la acest eveniment de renume din domeniul legislativ şi fiscal. Prin intermediul TaxEu, vom pune la dispoziţia publicului nostru ţintă, adică specialiştilor din domenii precum audit, consultanţă, fiscalitate, cărţi importante pentru activitatea lor profesională”

Ioana Popa, PR Executive al companiei Indaco Systems.

La evenimentul TaxEu vor lua parte în jur de 400 de participanţi, directori financiari şi specialişti în audit şi consultanţă de la cele mai mari companii.

TaxEu este cel mai important eveniment local de legislaţie şi fiscalitate, organizat de-a lungul timpului împreună cu cele mai importante companii de consultanţă fiscală din România.

Ediţia din 2013 îşi propune să realizeze o amplă analiză a schimbărilor majore ce vor marca în mod inevitabil peisajul fiscal românesc, în contextul armonizării legislaţiei interne cu noile reglementări de la nivel european.

Librăria Indaco este un produs marca Indaco Systems.

Despre Indaco Systems

Suntem o echipă pasionată de tot ceea ce înseamnă „software”. Ne-am început activitatea încă din anul 1994 şi de atunci am evoluat odată cu voi, clienţii şi partenerii noştri.V-am pus la dispoziţie cele mai inovative produse şi servicii destinate documentării legislative, am realizat proiecte majore care v-au ajutat în activitatea profesională, v-am oferit suportul tehnic pentru a fi informaţi corect şi rapid cu privire la schimbările din domeniul legislativ şi IT.Experienţa ne recomandă.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/indaco-systems/libraria-indaco-va-participa-la-conferinta-nationala-de-fiscalitate