iNES Triple Play intra in Campania Black Friday!

BUCURESTI - 19 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Media / Publicitate, Tehnologie, Internet

iNES Triple Play intra in Campania Black Friday!
 Am decis sa intram in campania Black Friday pentru a satisface nevoia consumatorilor de a profita de oportunitati . Cu oferta noastra iNES Triple Play, ei pot urmari programele preferate pe oricate televizoare, la acelasi pret.

Dl. Ioan Irina, Director de vanzari - iNES Group.

iNES Group se alatura pentru prima oara campaniei de promotii Black Friday, pe 23 noiembrie 2012, cu pachetul iNES Triple Play. Cei care achizitioneaza in aceasta zi pachetul standard iNES Triple Play pot conecta un numar nelimitat de televizoare, fara taxe suplimentare.

iNES Triple Play este un pachet de servicii premium, care cuprinde televiziune IPTV, internet de mare viteza si telefonie fixa. Grila bogata de canale tv (peste 185), inclusiv 22 de canale HD si optiuni interactive precum Timeshifting, Profile Personalizate, Picture-in-Picture, Ghid Interactiv de Programe, viteza internet de pana la 100 Mbps si 2 linii telefonice cu minute incluse sunt principalele beneficii ale pachetului.

iNES GROUP este cel mai mare operator independent de telecomunicatii din Bucuresti, oferind servicii business: acces dedicat prin fibra optica, IP/VPN, telefonie fixa, Data Center (colocare, servere dedicate), iar pentru segmentul rezidential – pachetul iNES Triple Play.

Despre iNES Group

iNES GROUP este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Bucuresti.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ines-group/ines-triple-play-intra-in-campania-black-friday