JETIX Kids Awards Romania - Copiii aleg!

BUCURESTI - 15 martie 2005

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Pentru prima oara, Jetix Kids Awards Romania ofera copiilor sansa sa-si voteze starurile preferate!

Din 15 martie pana pe 25 aprilie copiii din Romania pot vota! Jetix Kids Awards, eveniment unic aflat la prima sa editie in tara noastra, le da acestora posibilitatea de a decide castigatorii si de a-si premia vedetele favorite! Cum? Alegand dintre cele mai indragite vedete romanesti (si nu numai), din nominalizarile propuse pe www.jetix.ro – super site-ul Televiziunii Copiilor, Jetix.

JETIX Kids Awards Romania - Copiii aleg!

Utilizand www.jetix.ro, copiii si adolescentii (6-14 ani) pot vota on-line pentru "Cea mai buna trupa masculina", "Cea mai buna trupa feminina", "Cea mai buna trupa mixta", "Cel mai bun artist solo", "Cel mai bun film pentru copii", "Personajul Jetix favorit", "Cea mai buna colectie de carti pentru copii", "Cea mai buna institutie cu activitati in favoarea copiilor", "Personalitatea sportiva favorita" si Categoria speciala a sponsorului.

Copiii pot alege finalistii pentru aceste categorii si in plus pot avea sansa de a castiga o excursie cu intrega familie la Disneyland Resort Paris (*), invitatii de 2 persoane la Jetix Kids Awards – Bucuresti sau multe alte premii K-Lumea!

Nominalizarile Jetix Kids Awards sunt:
Cea mai buna trupa masculina (Animal X, Simplu, Body & Soul, Akcent);
Cea mai buna trupa feminina (Pops, Candy, Ooops, ASIA);
Cea mai buna trupa mixta (Activ, Hi-Q, Impact, Quattro);
Cel mai bun artist solo (Pepe, Miki, Alina Sorescu, Lucian Viziru);
Cel mai bun film pentru copii (Shrek 2, Povestea unui rechin, Harry Potter 3, Incredibilii);
Personajul Jetix favorit (Spioanele, Andy (Ce-i cu Andy), Tutenstein, Copiii de la 402);
Cea mai buna colectie de carti pentru copii (W.I.T.C.H.- Strict Secret, Harry Potter, O Serie de Evenimente Nefericite, Disney – Povesti de Neuitat);
Cea mai buna institutie cu activitati in favoarea copiilor ( Asociatia „Organizatia Salvati Copiii – Filiala Bucuresti”, Teatrul Ion Creanga, Circul Globus, Bucuresti, Federatia Romana de Gimnastica Ritmica);
Personalitatea sportiva favorita (Leonard Doroftei - box, Laura Badea - scrima, Camelia Potec - inot, Catalina Ponor – gimnastica);
Categoria speciala a sponsorului – Voteaza cerealele tale preferate de la Nestle (Nesquik, Chocapic, Cheerios, Cini Minis).

In urma voturilor copiilor se vor desemna marii castigatori ai acestor categorii.

La inceputul lunii mai, Televiziunea Copiilor - Jetix impreuna cu partenerii sai va organiza evenimentul de decernare a premiilor Jetix Kids Awards Romania, unde copiii se vor intalni cu vedetele favorite, personajele Jetix (Spioanele, Bobby, Pisoiul Eek), iepurasul Quiky, se vor distra si amuza intr-un eveniment de neuitat. Tot atunci vor putea asculta in concert unele din cele mai cunoscute staruri pop ale momentului, invitate prin amabilitatea TVK’Lumea. Dar mai multe detalii, in curand!

Nota *: (O excursie pentru 4 persoane - 2 adulti si 2 copii sau 1 adult si 3 copii).

Despre iNES Group

DESPRE JETIX ROMANIA

Fox Kids s-a lansat in Romania pe data de 1 aprilie 1999, iar de la 1 ianuarie 2005, Fox Kids a devenit Jetix!
In prezent Jetix Romania este un canal de televiziune tradus integral si distribuit prin majoritatea retelor de cablu, in peste 2 milioane de case, fiind transmis 15 ore pe zi, de la ora 7:00 la 22.00.
Jetix detine prima pozitie printre posturile TV de desene animate dedicate copiilor din Romania.
Site-ul www.jetix.ro (cunoscut anterior ca www.foxkids.ro) are in medie peste 10 milioane de pagini vizitate pe luna si peste 185.000 de vizitatori unici.
Jetix se va dedica cresterii bibliotecii de programe din Romania. Incepand din octombrie 2004 pana in septembrie 2005, Jetix va lansa 216 episoade noi: 3 seriale noi (71 de episoade), episoade noi din serialele preferate ale copiilor din Romania (142 de episoade), impreuna cu 3 filme noi dedicate intregii familii.

DESPRE JETIX EUROPE N.V.

Jetix Europe N.V., cunoscuta inainte drept Fox Kids Europe N.V., este liderul companiilor pan-europene de divertisment pentru copii, directiile sale de actiune constand in: canale de televiziune localizate, distributia de programe si licentierea de produse pentru consumatori.
Jetix Europe si The Walt Disney Company au creat si lansat Jetix, o noua alianta globala de divertisment pentru copii, care construieste pe succesul inregistrat de Fox Kids, aducand actiune, energie si umor copiilor din intreaga lume.
Jetix Europe N.V. este inregistrata la Bursa Euronext Amsterdam si este detinuta in majoritate (aproximativ 76%) de The Walt Disney Company (prin intremediul grupului ABC Family Worldwide, unde The Walt Disney Company este actionar unic).
Irene Ionita

Director Executiv Sonerg
Reprezentant Jetix Europe Limited in Romania
tel: +40 21 322 31 88