De Halloween "speriem" preturile la tabletele pc InfoTouch iTab!

BUCURESTI - 30 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, IT&C, Monden / Lifestyle, Tehnologie, Internet

Vino in noaptea de Halloween pe iTab.ro si poti comanda tablete pc la preturi "speriate"!

De Halloween

Intra pe iTab.ro in noaptea de Halloween si poti comanda tablete pc de 7", 8", 9.7", 9.7" Dual Core, 10,1 " Dual Core la preturi "speriate". Perioada promotiei este de pe data de 31 octombrie 2012, cand apune soarele - ora 5.06 PM , pina pe data de 1 noiembrie 2012, cand rasare soarele- 6.53 AM!

Tabletele pc InfoTouch iTab Dual Core dispun de:

Android 4.1 preinstalat pentru o performanta crescuta

Viteza de reactie si grafica imbunatatita, tastatura mai inteligenta ( include si tastatura cu diacritice romanesti), aplicatie de cautare imbunatatita, update al aplicatiilor inteligent, browser internet cu performante imbunatatite pentru o incarcare mai rapida a paginilor web.

IPS display

Bucura-te alaturi de cei dragi atunci cand vizionati filme, poze din albumul de familie sau va jucati.

Ecranul de tip IPS (In-Plane Switching-ecranul LED folosit prima data pe iPad1) permite vizionarea de imagini clare, fara distorsiuni de culoare, viu colorate, din orice unghi pana la 178 de grade, indiferent cum rotim sau inclinam tableta, ceea ce ofera un confort sporit pentru ochi atunci cand citim ore intregi.

Grafica performanta

Tabletele au incorporat un Quad Core GPU Mali 400 ce asigura o experienta placuta in jocurile 3D sau rularea filmelor Full HD atat pe tablete cat si prin portul HDMI pe un LCD TV, in acelasi timp.

Conexiune HDMI

Tabletele dispun de un port HDMI ce suporta functia de " twin" adica ceea ce ruleaza pe tablete se poate vizualiza si pe LCD TV , in acelasi timp.

Puteti acum sa va jucati impreuna cu prietenii, tableta devenind o adevarata consola de jocuri, prin utilizarea portului HDMI si conectarea la un LCD-TV de dimensiuni mari sau urmarii un film pe TV-ul dumneavoastra.

Bateria de capacitate mare din interiorul tabletei asigura o autonomie de cel putin 8 ore la redarea de filme.De asemenea playerul video poate reda filmele cu subtritare si dispune de functia picture-in picture, putand astfel urmarii un film in timp ce navigati pe internet sau editati un document.

Conexiune WiFi si Bluetooth pentru mobilitate maxima!

Tabletele InfoTouch iTab Dual Core dispun de conexiune Bluetooth ce poate asigura interconectarea cu diverse periferice: casti audio Bluetooth, boxe audio Bluetooth, tastatura Bluetooth, GPS Bluetooth, game-paduri Bluetooth.

Promotia se desfasoara  in limita stocului: primul venit , primul servit.

Despre INFOTOUCH

InfoTouch Systems este o companie romanesca specializata pe tehnologia touchscreen, producand sau distribuind in Romania echipamente bazate pe aceasta tehnologie. Cu o experienta de peste sapte ani, InfoTouch produce si comercializeaza sisteme infochiosc marca InfoTouch, sisteme interactive complexe bazate pe tehnologia touchscreen, monitoare touchscreen marca BeTouch, monitoare multitouch, mese multitouch infoTouch iTable, sisteme POS touchscreen, sisteme All in One PC multitouch, tablete PC InfoTouch iTab.
InfoTouch, BeTouch, InfoTouch iTable, InfoTouch iTab sunt marci inregistrate InfoTouch Systems S.R.L.