Sistemele all in one InfoTouch AIO PC multimedia disponibile in premiera in Romania

BUCURESTI - 7 septembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Tehnologie

Spuneti "adio" aglomeratiei de cabluri de pe biroul dumneavoastra! Sistemele desktop InfoTouch All in One PC cu un design elegant si compact, sunt solutia ideala pentru dumneavoastra!

InfoTouch all in one PC

Incepand cu 1 august, InfoTouch Systems a lansat seria de sisteme All In One, InfoTouch AIO PC. Acestea integreaza un display de 21.5" LCD Full HD ce afiseaza imagini de calitate, procesor performant, HDD de capacitate mare, WiFi, WebCam, Microfon, DVD-RW, porturi USB, Ethernet, Multimedia card reader, totul intr-un design compact, elegant, stilizat sub forma de "picatura de apa", in culori alb si negru, ce se potrivesc in orice camera si pe orice birou.

Sistemele all in one InfoTouch AIO PC inlocuiesc cu success vechile sisteme desktop PC, care ocupa prea mult spatiu pe birou din cauza dimensiunilor si numeroaselor cabluri de interconectare. Spre deosebire de acestea, sistemele InfoTouch AIO PC necesita doar un singur cablu, cel de alimentare.

Una dintre caracteristicile importante ale sistemelor desktop InfoTouch AIO PC este flexibilitatea in configurare, putand fi comandate in diverse configuratii hardware adaptate dupa cerintele clientului: cu 2 pana la 8 Gb de memorie RAM, cu HDD intre 500 Gb si 1 TB, integrate cu cele 3 tipuri de procesoare standard Intel: Atom Dual Core 1,8Ghz, I3-540 sau I5-650, cu ecran multitouch ori de protectie. Din punct de vedere al sistemelor de operare acestea se pot livra cu Linux-Ubuntu, Windows 7 Home Premium sau Windows 7 Professional.

Cu un ecran de 21.5" si rezolutie de 1920x1080, ce ruleaza continut multimedia Full HD, noile sisteme sunt optime pentru aplicatiile de tip office sau pentru acasa, atat din punct de vedere al dimensiunii ecranului si al ergonomiei in vizionarea informatiilor cat si al spatiului ocupat pe birou.

Sistemele InfoTouch AIO PC pot fi comandate direct de pe www.aiopc.ro sau de la partenerii autorizati.

Despre INFOTOUCH

InfoTouch Systems este o companie specializata pe tehnologia touchscreen, producand sau distribuind in Romania echipamente bazate pe aceasta tehnologie. Cu o experienta de peste sapte ani, InfoTouch produce si comercializeaza sisteme infochiosc marca InfoTouch, sisteme interactive complexe bazate pe tehnologia touchscreen, monitoare touchscreen marca BeTouch, monitoare multitouch, mese multitouch, sisteme POS touchscreen, sisteme All in One PC multitouch, tablete PC multitouch.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/infotouch/sistemele-all-in-one-infotouch-aio-pc-multimedia-disponibile-in-premiera-in-romania