Bucharest Dance Festival s-a incheiat! Multumim pentru show-ul exceptional de la Palatul Copiilor

BUCURESTI - 19 noiembrie 2014

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Intre 8-9 noiembrie, Palatul National al Copiilor din Bucuresti a fost locul in care reprezentanti a peste 60 de scoli de dans din toata tara, circa 800 de participanti, au intrat in competitie pentru a demonstra ca sunt cei mai buni dansatori.

Bucharest Dance Festival

Bucharest Dance Festival

 Dance your soul!  

Bucharest Dance Festival

Intre 8-9 noiembrie, Palatul National al Copiilor din Bucuresti a fost locul in care reprezentanti a peste 60 de scoli de dans din toata tara, circa 800 de participanti, au  intrat in competitie pentru a demonstra ca sunt cei mai buni dansatori.

Competitia a fost acerba, cei prezenti au fost foarte bine pregatiti, juriul international fiind pus in dificultate in stabilirea celor mai buni. “Competitia  a fost una plina de energie si creativitate, ne bucuram ca am stat alaturi de coregrafi plini de imaginatie si de copii si tineri  frumosi, talentati, cu pasiune pentru dans, care au facut un show exceptional”, au declarat organizatorii.

Premiile acordate au fost in valoare de 2000 de euro. Pe langa premiile in bani, fiecare participant a plecat de la eveniment cu diplome sau trofee iar reprezentantii cluburilor au primit plachete si diplome. Iata lista cu cei care au castigat:

Premiul - Best Crew - 500 EUR;

    Scoala care a castigat - Trupa MAGIC - Clubul Copiilor Sector 6;

    Oras - Bucuresti;

    Dansul - Kalinka;

    Sectiunea - National Group Children;

    Nume castigatoare - prof. coordonator Elena Tudorita Boro.

 

 

    Premiul - Best Dancer Male - 100 EUR;

    Scoala care a castigat - Genessis Dance Studio;

    Oras - Cluj-Napoca;

    Dansul - Ignovette;

    Sectiunea - Open Solo Senior;

    Nume castigator - Adrian Popa.

 

 

    Premiul - Best Dancer Female - 100 EUR;

    Scoala care a castigat - La Sylphide Dance Studio;

    Oras - Bucuresti;

    Dansul - Laurentia Variation;

    Sectiunea - Ballet Solo Junior;

    Nume castigatoare - Sofia Onofrei-Sitaru.

 

 

    Premiul - Best Trainer - 200 EUR;

    Scoala care a castigat - La Sylphide Dance Studio;

    Oras - Bucuresti;

    Nume castigatoare - prof. coordonator Lorelei Bari.

                                       

 

    Premiul - Gala Show Winner - 300 EUR;

    Scoala care a castigat - DINAMIC GROUP - Palatul National al Copiilor;

    Oras - Bucuresti;

    Dansul - Lele;

    Sectiunea - National Formation Mini;

    Nume castigatoare - prof. coordonator Paula Ionescu.

 

Lista completa cu rezultatele finale se poate consulta pe site-ul oficial al evenimentului, aici: http://bucharestdancefestival.com/wp-content/uploads/2014/11/BDF-Results-2014.pdf.

Festivalul Bucharest Dance a fost unul de amploare, cuprinzand 17 discipline: balet, dans contemporan, dans liric, jazz, dansuri folclorice, ballroom show, MTV comercial, dans latin, dans urban, acro dance, BBoyng, step, pom pon, muzical, muzica&dans, numar de productie si open.

“Am vazut atat de multi copii talentati, care ne-au emotionat si ne-au transmis atata caldura si bucurie cu dansurile lor incat ne-am facut o promisiune, aceea de a continua sa promovam talentele. Le multumim tuturor participantilor si ii asteptam cu drag la urmatoarea competitie ARS Nova ”, au mai spus organizatorii.

Curaj, hotarare, perseverenta, disciplina, bucurie, prietenie, pasiune, energie, pozitivitate, asta au transmis concurentii Bucharest Dance Competition celor prezenti sa-i sustina dar si juriului international, format din  coregrafi, profesori, dansatori din diferite colturi ale lumii. „Am incercat ca aducem in cadrul Bucharest Dance Competition putin din ce se intampla in afara tarii, la concursurile internationale de dans”, au spus organizatorii. Pe langa competitia propriu-zisa, echipa Bucharest Dance Competition, formata din profesori si dansatori cu experienta, a sustinut diverse workshop-uri avand ca teme jazz-ul, baletul, dansul contemporan, musical si hip hop.

Competitia a fost organizata de ARS NOVA, in parteneriat cu Școala de Fitness Ars Nova, ScoliDans.ro, New Fit Way, Aqquatix, EAA Romania Ink9 Digital Agency si Red Ballerina.