Amanet online la domiciliu – Un nou serviciu in Bucuresti

BUCURESTI - 19 octombrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pentru ca stim ca timpul este o resursa importanta, acum pentru persoanele care se afla sau sunt din Bucuresti, Amanet Cashbook ofera un nou serviciu de amanet, menit sa simplifice considerabil procesul de amanetare a produselor.

amanet online la domiciliu

Cashbook Amanet iti ofera acum posibilitatea de a obtine sume importante de bani, intr-un timp scurt, printr-o varianta foarte la indemana: serviciul de amanet online la domiciliu, valabil in Bucuresti.

Asadar, daca te hotarasti sa profiti de oportunitatea pe care Cashbook Amanet o pune la dispozitia persoanelor din Bucuresti, amanet la domiciliu, pasii pe care trebuie sa ii urmezi sunt foarte simpli si nu necesita deloc prea mult timp. Pe site-ul amanetonline.com regasesti toate informatiile de care ai nevoie pentru a obtine banii intr-un timp  cat mai scurt.

Cu serviciul de amanet online la domiciliu, procesul de amanetare devine unul foarte simplu, tot ce trebuie sa faci fiind sa urmaresti pasii indicati pe site: pentru a cere o evaluare, ne poti contacta direct la numarul de telefon 0720444000 sau poti completa formularul, alegand categoria de produse in care se incadreaza ceea ce iti doresti sa amanetezi si incarcand cateva poze reale cu produsul. In scurt timp vei fi contactat de un operator din call-center care iti va confirma daca produsul tau se califica pentru un imprumut si iti va comunica suma estimativa pe care o poti primi in schimbul produsului amanetat. Daca suma comunicata este conforma asteptarilor tale, atunci un reprezentant al companiei noastre se va deplasa la adresa comunicata de tine intr-un timp cat mai scurt si va incheia contractul de amanet. Avem grija mereu ca produsul sa fie preluat in cele mai sigure conditii, iar suma totala pentru acesta sa fie oferit pe loc.

Pentru persoanele interesate de agentiile fizice din Bucuresti, Cashbook Amanet te asteapta in locatiile din zonele: Grivitei, Unirii, Iuliu Maniu, Rahova, Crangasi, Mosilor, Dristor, Gara de Nord, Obor, Victoriei, Colentina si Pantelimon.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inobox-evolution-srl/amanet-online-la-domiciliu-un-nou-serviciu-in-bucuresti