Beneficiile de care te bucuri la Amanet Cashbook

BUCURESTI - 26 aprilie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Banci / Asigurari

Una dintre cele mai renumite agentii de amanet din Bucuresti, Cashbook Amanet, se bucura de notorietate in piata si in randul clientilor multumiti.

amanet

Aceasta notorietate a fost castigata si este si astazi mentinuta printr-o serie de beneficii ce nu pot fi trecute cu vederea, dar si prin seriozitatea fata de clienti si de produsele acestora. Pentru oamenii care, aflandu-se in impas financiar, apeleaza la servicii de amanet, toate aceste lucruri sunt importante.

In primul rand, trebuie mentionat ca Amanet Cashbook este prezent in foarte multe orase dinRomania, printre careBacau,Braila,Buzau, Deva si multe altele. Numai in Bucuresti agentia detine 11 locatii amplasate in cele mai circulate zone ale capitalei pentru a fi mai vizibile si mai usor de accesat.

In al doilea rand, in Bucuresti clientii au oportunitatea de a apela la servicii de amanet online la domiciliu pentru care  beneficiaza de evaluarea la distanta a obiectelor amanetate si de primirea banilor acasa.

Pentru serviciile din agentile offline, cei ce apeleaza la Amanet Cashbook beneficiaza de cel mai mic comision, 0,5% pe zi, comision care poate fi recalculabil in functie de data la care acestia aleg sa plateasca – comisionul fiind achitat doar pentru zilele in care banii sunt imprumutati.

Pe langa toate acestea, Cashbook Amanet ofera si alte beneficii precum: garantie pentru produsele amanetate timp de 30 de zile, oferirea unui bon sau a unei facturi fiscale si nu in ultimul rand, transport gratuit la comenzile de peste 7000 lei.

Asadar, cei ce sunt in cautarea unei solutii rapide, simple si discrete de a imprumuta bani pentru situatiile neprevazute, pot apela cu incredere la toate agentiile Cashbook atat din Bucuresti (zonele Grivitei, Unirii, Iuliu Maniu, Rahova, Crangasi, Dristor, Gara de Nord, Obor, Victoriei, Colentina, Pantelimon), cat si din alte orase din tara. Mai multe informatii despre serviciile oferite si despre locatii sunt disponibile pe site-ul amanetonline.com.

Taguri: amanet
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inobox-evolution-srl/beneficiile-de-care-te-bucuri-la-amanet-cashbook