Genti multifunctionale pentru mamici, acum pe Adona.ro

BUCURESTI - 13 august 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Incepand cu luna iulie, magazinul online Adona.ro a introdus o noua categorie de genti in sectiunea gentilor de dama. Pentru a veni in intampinarea nevoilor viitoarelor si actualelor mamici, Adona.ro a introdus o noua categorie numita: genti multifunctionale pentru mamici.

Alege o geanta pentru mamici potrivita nevoilor tale si ale celui mic

Cunoscutul magazin online Adona.ro a introdus, icepand cu luna iulie, o noua categorie de produse destinata viitoarelor si actualelor mamici. Gentile multifunctionale pentru mamici vin in intampinarea celor ce isi doresc o geanta bebelusi incapatoare, bine compartimentata si usor de transportat.

Geanta pentru mamici a fost gandita pentru a ajuta mamicile sa poarte usor cu ele toate lucrurile de care au nevoie pentru o plimbare cu copilul. Astfel, orice geanta mamici are o compartimentare riguroasa si spatioasa pentru ca astfel mamicile sa aiba loc pentru hainute de schimb, biberoane, servetele umede si scutece, lucruri fara de care o mamica nu poate iesi din casa. De asemenea, geanta este confectionata dintr-un material usor de curatat, avand o salteluta pliabila si moale.

Compartimentele interioare ofera spatiu de depozitare, iar cele exterioare sunt gandite pentru depozitarea recipientelor precum biberoane pe care mamicile trebuie sa le aiba mereu la indemana. Geanta pentru mamici are in vedere sa ofere confort mamicilor in timpul plimbarilor cu copilul.

Pentru ca si mamicile isi doresc sa fie in pas cu moda si sa aiba o prezenta si un aspect placut chiar si in parc, gentile multifunctionale au un design delicat, in culori neutre astfelt incat sa fie usor de integrat in tinutele lejere.

Adona.ro garanteaza ca descrierea si pozele produselor de pe site reflecta realitatea. Totodata, magazinul online garanteaza calitatea produselor prin colaborare cu producatori de peste 6 ani de experienta in domeniu.  Pe langa toate acestea, transportul comenzilor este gratuit oriunde in Romania.

Gentile multifunctionale pentru mamici pot fi comandate de pe site-ul oficial adona.ro din categoria “Genti dama”. Pentru mai multe detalii clientii pot apela numarul de telefon 0727 239 399 unde vor fi primi intotdeauna raspunsuri, sfaturi si sugestii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inobox-evolution-srl/genti-multifunctionale-pentru-mamici-acum-pe-adona-ro