SAP Business One – Soluție ERP matură dedicată IMM-urilor

BUCURESTI - 20 martie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Prezentă pe piața locală încă din anul 2008, System Innovation România pune la dispoziția organizațiilor mici și mijlocii o soluție ERP completă si adaptată. Compania oferă pentru soluția ERP, SAP Business One , atât servicii de consultanță, cât și servicii de implementare.

sap

System Innovation România este primul partener Value Added Reseller pentru SAP Business One din România, oferind IMM-urilor o soluție ERP completă, ce a ajuns deja la performanțe notabile prin prisma rezultatelor activității de cercetare și dezvoltare a SAP, dar și experiența unui număr considerabil de clienți din diferite regiuni geografice.

Deși varietatea ofertelor de soluții ERP similare SAP Business One, este privită bine pentru dezvoltarea pieței, este necesar ca beneficiarii acestora să fie conștienți de diferențele dintre o soluție ERP matură și recunoscută pe plan mondial și aplicațiile locale. SAP Business One este o soluție ERP completă, matură care se adreseaza, eficientizează si soluționează aspectele problematice ale fiecărui departament din cadrul unui business.

SAP Business One este soluția ERP ce deschide utilizatorilor drumul către tehnologii moderne. Clienții se vor bucura de implementarea unei soluții stabile, cu funcționalități moderne, care îi va ajuta în desfășurarea eficientă și corectă a tuturor activităților caracteristice business-ului, nu doar la nivelul unui singur departament.

Clienții SAP Business One se bucură de funcționalități bogate pentru că soluția ERP completă se bazează pe o logică strictă de business, ceea ce conduce la procese standardizate şi foarte bine corelate. Soluția ERP, SAP Business One, integrează module dedicate departamentelor Financiar Contabilitate, Achiziții, Managementul Relației cu Clienții, Vânzări, Stocuri, Managementul Proiectelor, Producție, Service, dar și Raportare și Business Intelligence.

Soluția ERP oferită de System Innovation România se diferenţiază şi la nivel de experienţă a utilizatorilor, un aspect extrem de important în adoptarea unui sistem ERP de către angajaţi. Interfaţa este una simplă şi prietenoasă, aceste aspecte facând-o extrem de ușor de utilizat de către fiecare nou utilizator.

SAP Business One nu reprezintă o soluție informatică temporară, ci este o soluție  gândită pe termen mediu și lung pentru obținerea unor performanțe în business și pentru a susține creșterea companiei. Fiecare client care implementează această soluție ERP, beneficiază de accesul la comunitatea utilizatorilor SAP, unde poate vedea planurile de dezvoltare ale soluţiei, agenda lansărilor următoarelor versiuni, dar şi îmbunătăţirile aduse având totodată un schimb de experienţă cu numeroşi alţi beneficiari SAP România. Mai mult decât atât, SAP Business One are o imagine publică de marcă, contribuind direct la creșterea valorii afacerii beneficiarului.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inobox-evolution-srl/sap-business-one-solutie-erp-matura-dedicata-imm-urilor