Toamna cad Preturile sau -50% reducere in categoria de carti Univers Junior

BUCURESTI - 9 octombrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Luna octombrie a instalat nu doar toamna pe deplin, ci si campania Toamna cad Preturile la Editura Univers Enciclopedic Junior. In perioada 2-15 octombrie, cartile pentru copii au -50% reducere si transport gratuit, oriunde in tara.

carti copii

Colectia Carti Copii, reunita sub titlul Univers Enciclopedic Junior, reprezinta unul dintre cele mai apreciate si cumparate domenii de carte pe care Editura Univers Enciclopedic le publica. In fiecare luna lucram la strategii speciale pentru ofertele din categoria carti pentru copii.

Campania Toamna cad Preturile, cu un nume la fel de jucaus ca al titlurilor de carte cu care cititorii nostri sunt deja obisnuiti, se bucura de un mare succes. Bucurosi suntem si noi, echipa Univers Enciclopedic, atunci cand vedem ca publicul incurajeaza lectura de la varste fragede. Acesta este motivul principal pentru care, alaturi de celebrele dictionare ale limbii romane, colectiile de carti copii sunt adesea reduse inca din prima zi in care apar pe site. Pana pe 15 octombrie, cartile Junior pot fi comandate la jumatate de pret. In plus, cititorii beneficiaza si de transport gratuit, oriunde in tara.

Alaturi de ofertele care aduc discounturi considerabile, ne place sa ne surprindem publicul in permanenta cu noutati. Doar in ultimele 2 saptamani, in categoria de carti pentru copii au aparut 4 titluri noi. Acestea sunt: „Fascinanta lume a animalelor de companie”, „101 dalmatieni”, „Sandor. Un liliac destept foc”si „Te iubesc atat de mult, mami!”. Desigur, si ele beneficiaza de aceeasi reducere de -50%.

Pentru ca scoala tocmai a inceput, insa, in acelasi timp, ne apropiem si de vacanta de iarna si vrem sa ii ajutam pe Mosii Nicolae si Craciun sa ofere copiilor, alaturi de dulciuri si jucarii, si carti pentru copii, ne asteptam la un succes foarte mare al campaniei. Astfel, Toamna cad Preturile poate ramane valabila pentru inca o saptamana. Va asteptam pe site pentru comenzi rapide si sigure!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inobox-evolution-srl/toamna-cad-preturile-sau-50-reducere-in-categoria-de-carti-univers-junior