Bijuteriile Roxannes placate cu aur– cel mai frumos cadou pentru persoanele dragi

BUCURESTI - 14 septembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Bijuteriile placate cu aur de la Roxanne’s Jewellery & Giftware pot fi cadoul deosebit pe care vrei sa il oferi celor mai importante doamne si domnisoare din viata ta. Surprinde placut persoanele dragi, oferindu-le o bijuterie aparte.

bijuterii placate cu aur

bijuterii placate cu aur

Minunatele modele de bijuterii placate cu aur din colectia Roxanne’s sunt realizate din materiale premium si decorate cu cristale de cea mai buna calitate – Swarovski sau/si Preciosa) sau cu pietre semipretioase. Impresionantele bijuterii placate cu aur oferite de Roxanne’s sunt lucrate manual in case de bijuterii renumite la nivel mondial, avand modele unice, iesite din tipare.

Roxanne’s Jewellery & Giftware si-a propus sa satisfaca toate preferintele si bineinteles orice exigenta ce poate sa apara din partea clientilor, asadar, absolut toate accesoriile din colectia de bijuterii suflate cu aur arata impecabil, fiind lucrate la standarde foarte inalte.

Bijuteriile pot fi oricand regasite pe site-ul oficial al brand-ului sau direct in showroom-ul din Baneasa Shopping City din Bucuresti. La comenzile inregistrate online, clientii au certitudinea ca primesc exact produsele prezentate in fotografiile realizate la nivel profesional, avand drept de autor si fiind executate special pentru fiecare articol in parte de pe site.

Colectia de bijuterii suflate cu aur de la Roxanne’s este dedicata oricarei femei ce isi doreste sa aiba accesorii unice care sa-i defineasca stilul. Astfel, daca iti doresti sa faci un cadou special te invitam sa alegi o bijuterie aparte din multitudinea de accesorii, mereu in tendintele ultimelor aparitii fashion.

Bijuteria placata cu aur preferata a doamnelor sau domnisoarelor, va fi cu siguranta cea de la Roxannes.ro, brand-ul fiind o adevarata inspiratie pentru cei care isi doresc produse de designer originale, produse premium la preturi fara concurenta. Cu peste 3000 de produse comercializate, mii de clienti multumiti, Roxannes.ro a ajuns in prezent un jucator cheie pe piata romaneasca de fashion jewellery.