O noua categorie pe site-ul Ioana Preda – Produse noi in fiecare saptamana

BUCURESTI - 8 septembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Toamna aduce cu ea o noua categorie pe site-ul Ioana Preda, dedicata admiratoarelor brand-ului care vor sa fie mereu la curent cu cele mai noi modele de accesorii din argint.

bijuterii argint

bijuterii argint

Cele mai recente modele de bijuterii argint vor popula saptamanal categoria de Produse Noi care va fi adaugata in scurt timp in site. Astfel, iubitoarele brand-ului pot sa regaseasca periodic, mult mai usor, ultimele bijuterii din argint introduse pe site si sa isi adapteze colectiile de accesorii dupa ultimele trend-uri in materie de fashion.

Asa cum si-a obisnuit deja publicul, brand-ul va reimprospata colectia de accesorii cu bijuterii argint simplu, argint rodiat sau argint placat cu aur, cu insertii de pietre semipretioase in culori deosebite, ce vor atrage atentia prin creativitatea si originalitatea fiecarui produs in parte.

Sectiunea de Produse Noi va evidentia cele mai recente accesorii din categoriile de cercei, inele, bratari si coliere prezente pe site. Noile colectii de bijuterii vor pastra tendintele minimaliste la moda anul acesta, dar vor avea si accesorii statement, adesea alese de femeile care vor sa accesorizeze indraznet outfit-urile de zi cu zi.

Persoanele interesate de bijuteriile Ioana Preda vor putea gasi noi modele de accesorii si in showroom-ul de pe bulevardul Regina Maria, nr.23 din Bucuresti, ce poate fi vizitat in intervalul orar 11:00-20:00.  Este recomandat ca pentru vizitele in showroom sa se faca o programare, pentru a putea beneficia de consiliere in alegerea bijuteriilor cat mai potrivite, facuta chiar de Ioana Preda. In functie de gusturi, stilul personal sau evenimentul pentru care sunt alese, Ioana poate ajuta fiecare dintre iubitoarele de bijuterii din argint sa isi gaseasca produsele care se potrivesc cel mai bine dorintelor acestora.

Transportul gratuit ramane in continuare valabil pentru toate comenzile de bijuterii plasate pe site-ul ioana-preda.ro, clientele putand beneficia si de retur in maxim paisprezece zile daca este cazul.