Roxannes.ro: in ultimii 2 ani, bijuteriile Mariana Live in Color sunt nr 1 pe site

BUCURESTI - 13 septembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Magazinul de bijuterii online Roxannes.ro si-a fidelizat, de-a lungul timpului, publicul prin calitatea bijuteriilor si diversitatea lor. Dintre toate produsele indragite si comandate de fanii brandului, colectiile Mariana Jewellery conduc topul vanzarilor de 2 ani.

bijuterii handmade

bijuterii handmade

Indragostiti de bijuterii handmade, clientii nostri aleg pentru ei sau pentru a oferi cadou accesoriile create de designerul israelian de bijuterii Mariana Ravid care sunt distribuite in Romania in exclusivitate de Roxanne's Jewellery & Giftware. Comercializate peste tot in lume, aceste bijuterii handmade sunt purtate de femei din Europa, SUA, Canada, Asia, Africa de Sud, Australia si Noua Zeelanda.

Pasionata, plina de talent si cu o mare experienta in crearea de bijuterii handmade, designerul Mariana Ravid reuseste sa combine in moduri surprinzatoare minunatele pietre semipretioase, pline de vibratii pozitive si simbolistica. Ea spune ca „nu exista culori neutre. Fiecare culoare este o declaratie despre cine suntem si despre ce simtim”.

Toate bijuteriile Mariana Live in Color sunt confectionate manual, in Israel. Aceasta tara este considerata de cunoscatori patria bijuteriilor de acest tip. Atentia de care se bucura fiecare piesa este deosebita, motiv pentru care fiecare bijuterie beneficiaza de garantie pe viata.

Categoria Mariana este diversificata nu doar ca modele, ci si ca tipuri de bijuterii. Clientele noastre pot cumpara de pe site cercei, inele, bratari, coliere, pandantive cu lant, brose, charmuri-uri si agrafe de par. Aceste accesorii deosebite sunt placate cu argint 925 sau cu aur de 24k. Multitudinea de culori, forme si stiluri le ajuta pe clientele noastre sa poata accesoriza multiple tipuri de tinute, iar bijuteriile vor satisface toate preferintele pe care le poate avea o femeie pasionata de moda si bijuterii.

Bijuteriile handmade Mariana Live in Color pot fi comandate online de pe site-ul Roxannes.ro, dar si probate si cumparate din showroom-ul nostru din Baneasa Shopping City, Bucuresti. Ambalajele de calitate si cu un aspect elegant, deosebit, le pot transforma si in cele mai potrivite idei de cadouri pentru cineva drag.