E VREMEA MESERIASILOR, cu vedere la soare!

BUCURESTI - 13 aprilie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Constructii, Media / Publicitate

Sambata, pe Kanal D, de la 9:00 la 9:30, E VREMEA MESERIASILOR! Acest program le este dedicat tuturor celor care doresc sa afle cum pot sa isi organizeze viata in spiritul verde al economisirii si al regenerarii energiei.

E VREMEA MESERIASILOR, cu vedere la soare!

Sarbatoarea Pastelui ne reaminteste an de an lectia simplitatii vietii: buna randuiala, familia si organizarea ei cu responsabilitate si cumpatare, buna credinta, lucrul bine facut cu puterea mintii, cu priceperea mainilor si cu harnicie sunt energiile care ne pot asigura nu doar un trai decent, dar mai ales unul eficient. Cerintele existentei conduc in mod constant spre descoperirea de noi metode si tehnologii prin care calitatea vietii sa aiba de castigat, armonizand cererea cu oferta, nevoile oamenilor cu eficienta solutiilor. Exista metode pentru o calitate a vietii crescuta, important este ca informatiile relevante sa ajunga la consumatori, la timp si cu detaliile necesare. E VREMEA MESERIASILOR este un program cu vedere la soare, orientat spre solutiile energetice si de constructii optime, care sa asigure o viata economica, ecologica si eficienta. Meseriasii sunt, de fapt, proiectanti, producatori, constructori capabili sa reseteze calitatea vietii si care trebuie cunoscuti, recunoscuti si respectati de catre guvernanti, finantatori, administratori. Nu in ultimul rand, clientul final este cel caruia i se adreseaza in mod direct acest program tv, pentru ca si cererea lui, in cunostinta de cauza, va fi cea care va orienta oferta pietei spre eficienta energetica. Aceasta este singura solutie care sa duca la scaderea facturilor din ce in ce mai mari. Apa, aerul, curentul electric, gazele, combustibilii, toate au devenit prea scumpe, iar pretul nu se traduce doar in bani, ci in responsabilitatea cu care invatam sa folosim resursele naturale.   Va invitam sambata dimineata, intre 9:00 si 9:30, la o intalnire pe tema unui stil de viata care sa ne readuca speranta in case, eficienta in conturi, prospetimea verdelui in ochi si multe idei sanatoase si eficiente despre cum sa traiti verde! Din echipa care crede ca E VREMEA MESERIASILOR fac parte companii care confirma prin demersul lor profesional ca a sosit timpul celor instruiti pentru un viitor durabil: SIKA, SAINT GOBAIN, ARCON, KOBER, CALIDUS, POROTHERM, TONDACH, CARANDA, AGER, PELL-AMAR.

Despre INSIDE BRAND

E VREMEA MESERIASILOR!
www.kanald.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inside-brand/e-vremea-meseriasilor-cu-vedere-la-soare