INSIDE COMMUNICATION SI VELUX ROMANIA ÎI INVATA PE ROMÂNI DESPRE AVANTAJELE MANSARDARII BLOCURILOR

Brasov - 16 martie 2005

Comunicat tip General in Constructii

Compania de relatii publice INSIDE COMMUNICATION din Brasov este initiatoarea si coordonatoarea unui proiect desfasurat impreuna cu VELUX ROMANIA: mansardarea blocurilor – solutie eficienta pentru crearea de noi locuinte.

INSIDE COMMUNICATION SI VELUX ROMANIA ÎI INVATA PE ROMÂNI DESPRE  AVANTAJELE MANSARDARII BLOCURILOR

Iniţiativa acestui proiect aparţine firmei Inside Communication ca propunere de soluţionare a lipsei spatiului locuibil.

Programul se va derula timp de un an in cele mai importante orase din tara. Prima etapa va avea loc in Brasov unde, cu sprijinul Primariei locale, vor fi organizate o serie de dezbateri publice avand ca tema solutia mansardării blocurilor.

La dezbateri vor participa viceprimarul Braşovului – d-nul Gabriel Andronache, reprezentanţi ai autorităţilor locale, ai asociaţiilor de proprietari din Braşov, arhitecţi şi reprezentanţi ai firmelor de construcţii.

Mansardarea blocurilor face parte dintr-un proiect de modernizare a construcţiilor existente şi contribuie la crearea de spaţii locative moderne pe acoperişul acestor clădiri. Punerea în practică a unui astfel de proiect rezolvă, de asemenea, problema hidroizolării blocurilor şi îmbunătăţeşte aspectul arhitectonic al oraşului.

Compania Inside Communication a creat si a dezvoltat conceptul intregului eveniment. Deasemenea, aceeasi echipa se va ocupa de coordonarea activitatilor pe intreaga lor durata.

Despre Inside Communication

Inside Communication este o companie de comunicare bazata pe rezultate, specializata in consultanta pe probleme de relatii publice, cercetare, public affairs, marketing si alte tipuri de comunicare organizationala. Compania a fost infiintata in 1994 si are sediul in Brasov.
Compania este structurata pe patru departamente diferite:
·Departamentul de Relatii Publice
·Departamentul Above – the – Line
·Departamentul Below – the - Line
·Departamentul Web - Communication

Oana Coanta

insideconsult@xnet.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inside-communication/inside-communication-si-velux-romaniaii-invata-pe-romani-despre-avantajele-mansardarii-blocurilor