Vino la Esplanada de Paste

BUCURESTI - 9 aprilie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

In perioada 10 – 18 Aprilie, Centrul Comercial Esplanada – Cora Pantelimon organizeaza campania Vino la Esplanada de Paste.

Vino la Esplanada de Paste

Traditionalul Iepuras iese in intampinarea vizitatorilor cu surprize pe toate gusturile si multa voie buna. Copiii se vor distra copios, vor incondeia oua, vor picta cosulete, vor modela plastilina si vor participa la diverse jocuri sub indrumarea animatorilor profesionisti imbracati in iepurasi. In plus, iepurasii de ciocolata, si alte cadouri minunate oferite, vor indulci atmosfera Sarbatorilor de Paste. Toate acestea au loc numai la Esplanada – Cora Pantelimon in zilele de 10, 16 si 17 Aprilie de la ora 16, precum si pe 11, 12 si 18 Aprilie de la ora 11.

Inaugurat în Soseaua Vergului nr. 20 în octombrie 2003, Centrul Comercial Espalanada Cora Pantelimon ofera clientilor sai o gama de produse deosebit de variata, cu marci de renume, in cele peste 50 de magazine, precum si o zona de restaurante special amenajata, motiv pentru care continua sa fie o destinatie favorita a familiilor. Totodata, Centrul Comercial Esplanada – Cora Pantelimon este locul ideal de agrement si relaxare, unde frecvent, au loc activitati educativ-distractive pentru vizitatorii de toate varstele.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/insignia-advertising/vino-la-esplanada-de-paste