Când trădezi, plăteşti cu capul...Cine va face ca el, la fel va pați !

BUCURESTI - 6 iulie 2016

Comunicat tip General in Politic

Fisiere atasate:

12.pdf

Justitia trebuie sa judece drept, nu la comanda politica sau sa cedeze la diferite presiuni, indiferent de unde ar veni acestea.
Mesajul este clar: Romanii nu doresc mega moschee.

Când trădezi, plăteşti cu capul...Cine va face ca el, la fel va pați !

JOI 7 iulie la ora 12:00, noi, Catalin Ioan Berenghi si Gornic Catalin Ioan vom depune la sediul DNA, o plangere penala impotriva fostului prim ministru  Victor Ponta si a guvernului sau referitor la HG/372/2015.

Romanii PATRIOȚI care se lupta de mai bine de jumătate de an cu autoritățile statului roman, pentru stoparea construirii unei moschei în capitală, nu cedează. După ultima vizita a președintelui Iohannis în Turcia, acolo unde a bătut palma cu omologul său turc, ne-a determinat  sa ieșim din nou public cu următorul mesaj:

Lupta este fără precedent în România împotriva deciziei celor doi şefi de la stat, Iohannis şi Erdogan. Ne vedem obligaţi să luptăm cu toate puterile noastre pentru a ne apăra ţara şi neamul românesc împotriva cotropitorilor şi trădătorilor de neam şi de ţară.

Eram convinși si foarte siguri ca Turcia nu va renunţa la construirea unei moschei pe teritoriul României. Dupa protestele si presiunile din vara anului trecut, iniţiatorii proiectului (Muftiatul Cultului Musulman din România) au batut in retragere, dupa ce:

– Am ingropat 3 purcei in locuri diferite pe locul viitoarei moschei;

– Am montat o cruce de piatra de 1200 kg, inaltă de 2.20 m;

– Am montat 100 de cruci de lemn, care ulterior au fost profanate (smulse si furate);

– Am sfinţit si montat alte 500 de cruci din lemn, care la fel, au fost profanate (smulse si furate);

– Am depus la Guvern o cerere de anulare a HG 372/2015.Declaraţia ambasadorului Turciei de anul trecut a adus o liniste temporară, Domnia Sa, Osman Koray Ertaş facând o declarație MINCINOASĂ.Ambasadorul Turciei, Osman Koray Ertaş a vorbit despre proiectul privind ridicarea unei moschei în Bucureşti, pe un teren donat de Guvern, Muftiatului. „ Noi nu am forţat Guvernul să facă ceva împotriva poporului. Dacă poporul este împotrivă, noi ne dăm înapoi. Este o problemă naţională”. (Realitatea. net)Doresc pe aceasta cale sa-i anunţ pe toţi politicienii români, începand cu Klaus Iohannis , Valeriu Zgonea , Victor Ponta, care susţin cauza (Construirea Mega Moscheii de 10.000 de locuri si a Şcolii de Învăţătură Islamică de 8.000 de locuri), ca ei sunt acolo unde sunt pentru ca NOI, poporul român i-am votat, pentru ca ei TREBUIE SA NE REPREZINTE CA POPOR DEMN, VREDNIC SI MÂNDRU.Acţiunile Presedintelui României in vizita din Turcia nu sunt demne si nu reprezinta VREREA POPORULUI ROMÂN, ele denota o atitudine de inferioritate, slugărnicie si umilința in faţa ” SULTANULUI ERDOGAN”.

Le reamintim politicienilor ca ţărisoara asta mică a platit mare tribut turcilor în bani, animale si copilaşi. Domnitorii s-au jertfit, unii platind cu pretul capului (Constantin Brancoveanu).

Din cauza tributului platit, poporul a sărăcit si a suferit multe sute de ani, iar dumneavoastra astazi dati turcilor, drept cadou o bucatică chiar din PĂMÂNTURILE BRANCOVENILOR.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/institutul-de-securitate-sociala/cand-tradezi-platesti-cu-capul-cine-va-face-ca-el-la-fel-va-pati