Curs INSPECTOR RESURSE UMANE - autorizat CNFPA, Bucuresti, Constanta si Timisoara

BUCURESTI - 7 iunie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Afaceri, Finante / Contabilitate

Intratest organizeaza in perioada iunie-iulie 2011 cursul autorizat INSPECTOR RESURSE UMANE in mai multe orase din tara: Bucuresti, Constanta si Timisoara.
Lector: sociolog Paul PACURARU - ministrul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse in perioada 2007-2008, initiator a numeroase proiecte de lege din domeniul legislatiei muncii.
Cursul isi propune sa gaseasca cele mai eficiente modalitati de dezvoltare a functiei de resurse umane, adaptandu-se la nevoile concrete ale organizatiei, fiind bazate pe dezbateri practice si prezinta cele mai noi abordari din domeniu.

Curs INSPECTOR RESURSE UMANE - autorizat CNFPA, Bucuresti, Constanta si Timisoara
 Dezvoltarea resurselor umane intr-o organizatie reprezinta una dintre directiile fundamentale de actiune si progres. 

Echipa INTRATEST

Vreti sa deveniti omul cheie in activitatea de resurse umane din firma/institutia dumneavoastra?

Vreti sa stiti si sa aplicati corect ultimele schimbari din Codul Muncii si din legislata de salarizare si de pensionare pe 2011?

Vreti sa operati in REVISAL si sa va protejati firma de controalele Inspectiei Muncii si ale Administratiei Fiscale?

 

Certificati-va competentele de specialitate urmand cursul de INSPECTOR RESURSE UMANE oferit de Intratest!

 

Cursul este autorizat de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale prin organismul abilitat (C.N.F.P.A.) si de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

 

Lector: economist si sociolog Paul PACURARU - ministrul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse in perioada 2007-2008, initiator a numeroase proiecte de lege din domeniul legislatiei muncii.

 

Cursul INSPECTOR RESURSE UMANE are un numar de 40 ore (teorie si practica), iar tematica este construita pe cerintele si competentele din Standardul Ocupational pentru Inspector Resurse Umane:

1. Organizarea societatilor comerciale. Functiile intreprinderii. Functia de personal. Compartimentul de resurse umane. Fisa postului inspectorului de resurse umane.

2. Munca si piata muncii. Necesarul de personal. Recrutarea. Selectia. Angajarea. Formarea si integrarea profesionala. Atributiile inspectorului de resurse umane in aceste domenii.

3. Legislatia muncii. Contractul individual si contractul colectiv de munca. Legislatia secundara a muncii. Inspectia muncii. Atestarea in REVISAL.

4. Salarizarea muncii (sector bugetar si concurential). Intocmirea statului de functiuni si a statului de plata. Calcul salarii si contributii. Motivarea muncii.

5. Intocmirea dosarului de personal si a dosarului de pensionare. Atributiile inspectorului de resurse umane in relatiile cu Casa Teritoriala de pensii. Evidenta si arhivarea documentelor de personal.

 

Cursul are un pronuntat caracter practic rezultat din experienta lectorului, fiind aplecat spre discutarea problemelor concrete ce apar in activitatea zilnica a unui compartiment de Resurse Umane.

Cursul se organizeaza in urmatoarele perioade:

- Bucuresti: 27.06. - 01.07.2011 si 18.07 - 22.07.2011 (021.326.77.36 - persoana de contact Denisa Popa)

- Constanta: 20.06 - 24.06.2011 (021.326.77.36 - persoana de contact Andreea Babeanu)

- Timisoara: 04.07 - 08.07.2011 (0725.338.801 - persoana de contact Otilia Nicoara)

 

Taxa de instruire este de 649 lei. Plata se face pe baza facturii proforma inainte de inceperea cursului

 

OFERTA

Alegand cursul Inspector Resurse Umane impreuna cu Manager Resurse Umane veti beneficia de o REDUCERE DE 15%.

Despre Intratest

Misiunea noastra este sa contribuim la succesul clientilor nostri prin:
o Managementul adecvat al resurselor umane
o Pregatirea continua in domenii de interes specific
o Suportul tehnic pentru accesarea fondurilor europene

Viziunea noastra este sa devenim o societate din ce in ce mai performanta, cu o echipa tanara care sa ne permita sa progresam pas cu pas in fiecare dintre cele trei mari domenii in care ne angajam eforturile - formare profesionala, consultanta fonduri si resurse umane

Taguri: intratest