INSPECTOR RESURSE UMANE si MANAGER RESURSE UMANE - cursuri autorizate, iunie - iulie 2011

BUCURESTI - 16 mai 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Afaceri, Finante / Contabilitate

Intratest organizeaza in perioada iunie-iulie 2011 cursurile INSPECTOR RESURSE UMANE si MANAGER RESURSE UMANE - autorizate CNFPA. Cursurile se vor desfasura atat in Bucuresti la RIN GRAND HOTEL, cat si in Timisoara.
Lector: sociolog Paul PACURARU - ministrul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse in perioada 2007-2008, initiator a numeroase proiecte de lege din domeniul legislatiei muncii.
Cursurile isi propun sa gaseasca cele mai eficiente modalitati de dezvoltare a functiei de resurse umane, adaptandu-se la nevoile concrete ale organizatiei, fiind bazate pe dezbateri practice si prezinta cele mai noi abordari din domeniu.

Dezvoltarea resurselor umane intr-o organizatie reprezinta una dintre directiile fundamentale de actiune si progres.

Echipa INTRATEST

INTRATEST va invita sa participati la cursurile „INSPECTOR RESURSE UMANE” si „MANAGER RESURSE UMANE”

Cursurile sunt autorizate de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale prin organismul abilitat (C.N.F.P.A.) si de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului

INSPECTOR RESURSE UMANE

! NOU: Ultimele modificari din Codul Muncii || REVISAL || Legislația de salarizare si de pensionare 2011

Cursul are un numar de 40 ore (teorie si practica), iar tematica va cuprinde (fara a se limita la acestea):

Managementul resurselor umane: Rolul si obiectivele departamentului de resurse umane intr-o companie (abordari noi); Oferta de servicii de management al resurselor umane; Analiza muncii si elaborarea fiselor de post; Recrutarea si selectia angajatilor;  Programe de integrare a noilor angajati; Programe privind managementul carierei; Managementul performantei; Motivarea angajatilor; Directii noi in cresterea productivitatii angajatilor; Sanatatea ocupationala si stresul la locul de munca; Managementul relatiilor interpersonale la locul de munca

Legislatia Muncii: contractul individual de munca pe durata nedeterminata, schimbarea locului de munca, delegarea si detasarea, suspendarea contractului individual de munca, intreruperea temporara a activitatii, incetarea contractului individual de munca, concedierea colectiva, contractul de munca pe perioada determinata, contractul de munca temporara si contractul de munca cu timp partial.

Cursul INSPECTOR RESURSE UMANE se continua cu MANAGER RESURSE UMANE (40 ore), a carui tematica cuprinde aspecte legate de managementul resurselor umane, rolul si importanta resurselor umane intr-o organizatie, resursele umane si cultura organizationala, recrutarea si selectia personalului, integrarea noilor angajati in organizatie, analiza si descrierea posturilor, motivarea salariatilor, evaluarea acestora, formarea profesionala a salariatilor, autodezvoltarea personala a salariatilor.

Cursurile au un pronuntat caracter practic rezultat din experienta lectorului, fiind aplecat spre discutarea problemelor concrete ce apar in activitatea zilnica a unui compartiment de Resurse Umane.

Daca se aleg ambele cursuri, se aplica o reducere de 15%, taxa de instruire pentru ambele cursuri fiind de 1399 RON/pers. (scutit de TVA conform O.G. 129/2000). Se poate opta si pentru urmarea unui singur curs la tarifele 649 lei – Inspector Resurse Umane, respectiv 999 lei– Manager Resurse Umane.

In Bucuresti, cursurile se organizeaza in perioada 13.06 - 17.06.2011 (Inspector Resurse Umane) si 04.07 - 08.07.2011 (Manager Resurse Umane).

In Timisoara, cursurile se organizeaza in perioada 30.05 - 03.06.2011 (Inspector Resurse Umane) si 27.06 - 01.07.2011 (Manager Resurse Umane).

Despre Intratest

Misiunea noastra este sa contribuim la succesul clientilor nostri prin:
o Managementul adecvat al resurselor umane
o Pregatirea continua in domenii de interes specific
o Suportul tehnic pentru accesarea fondurilor europene

Viziunea noastra este sa devenim o societate din ce in ce mai performanta, cu o echipa tanara care sa ne permita sa progresam pas cu pas in fiecare dintre cele trei mari domenii in care ne angajam eforturile - formare profesionala, consultanta fonduri si resurse umane

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/intratest/inspector-resurse-umane-si-manager-resurse-umane-cursuri-autorizate-iunie-iulie-2011