INTRATEST rezolva 2 din cele 3 cerinte pentru accesul la REVISAL

BUCURESTI - 27 mai 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Afaceri, Educatie / Cultura

Dupa cum va este cunoscut, odata cu modificarea art. 34 din Codul Muncii, guvernul a hotarat extinderea REVISAL si modificarea HG 161/2006 privind raportul de evidenta a salariatilor.

Conform noii Hotarari de Guvern: “...persoana care completeaza si depune on-line registrul general de evidenta a salariatilor trebuie sa indeplineasca, in mod cumulat, 3 conditii:
1. Sa aiba calificarea de inspector resurse umane
2. Sa detina cunostinte de operare a calculatorului la nivel de utilizator
3. Sa fie numita prin decizie scrisa de catre angajator.”

Intratest rezolva 2 dintre cele 3 conditii pentru atestarea accesului la REVISAL prin organizarea: Curs Inspector Resurse Umane (cod COR 342304) si Curs Operator Calculator (cod COR 312201)
A treia conditie – decizia scrisa a angajatorului, vine de la sine dupa ce le-ati bifat pe primele doua.

INTRATEST rezolva 2 din cele 3 cerinte pentru accesul la REVISAL
 ...persoana care completeaza si depune on-line registrul general de evidenta a salariatilor trebuie sa indeplineasca, in mod cumulat, 3 conditii: 1. Sa aiba calificarea de inspector resurse umane 2. Sa detina cunostinte de operare a calculatorului la nivel de utilizator 3. Sa fie numita prin decizie scrisa de catre angajator.

Propunere de modificare HG 161/2006 privind raportul de evidenta a salariatilor

Cursurile sunt autorizate de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitaţii de Şanse prin organismul abilitat (C.N.F.P.A.) si de Ministerul Educatiei Nationale.

INSPECTOR RESURSE UMANE

! NOU ! ultimele modificari din Codul Muncii || REVISAL || Legislatia de salarizare si de pensionare 2011

Lector: Economist si Sociolog Paul PACURARU - ministrul Muncii, Familiei şi Egalitaţii de Sanse in perioada 2007-2008, iniţiator a numeroase proiecte de lege din domeniul social si legislaţia muncii.

Cursul INSPECTOR RESURSE UMANE are un numar de 40 ore (teorie şi aplicatii), iar tematica este construita pe cerintele si competentele din Standardul Ocupational pentru Inspector Resurse Umane:

1. Functiile intreprinderii. Functia de personal.

2. Munca si piata muncii. Necesarul de personal.

3. Legislatia muncii. Contractul individual si contractul colectiv de munca.

4. Salarizarea muncii (sector bugetar si concurential).

5. Intocmirea dosarului de personal si a dosarului de pensionare.

OPERATOR CALCULATOR

Cursul se adreseaza tuturor persoanelor care au nevoie de utilizarea calculatorului in activitatea lor si doresc sa invete sa-l foloseasca in mod corect si eficient.

Lector: ALESSANDRA OLTEANU

Obiectivele cursului: Invaţarea si sistematizarea cunostinţelor de editare text si optimizarea activitaţii de lucru pentru utilizatorii care lucreaza curent cu PC-ul (Microsoft Word – 10 ore); Utilizarea Microsoft Excel pentru rezolvarea problemelor de calcul tabelar (10 ore); Utilizarea serviciilor Internet (10 ore); Utilizarea Visual FoxPro pentru rezolvarea problemelor de gestiune (10 ore); Utilizarea bazelor de date folosind Microsoft Access (10 ore); Pregatirea administratorilor de retele (10 ore).

Cursul are un pronuntat caracter practic, Intratest punand la dispozitia fiecarui participant un calculator propriu pentru toata perioada de desfasurare.

Taxa de instruire pentru ambele cursuri este de 1200 RON/ pers. (scutit de TVA conform O.G. 129/2000). Cursurile se organizeaza in perioada 30.05 – 10.06.2011 (Operator Calculator) si 13.06 – 17.06.2011 (Inspector Resurse Umane), in Bucuresti. Plata se face pe baza facturii proforme inainte de inceperea cursului.

Se poate opta si pentru urmarea unui singur curs la tarifele 649 RON – Inspector Resurse Umane si 699 RON -  Operator Calculator.

La finalizarea cursurilor, absolventii primesc intr-un interval de 30 de zile certificatul de absolvire CNFPA.

Despre Intratest

Misiunea noastra este sa contribuim la succesul clientilor nostri prin:
o Managementul adecvat al resurselor umane
o Pregatirea continua in domenii de interes specific
o Suportul tehnic pentru accesarea fondurilor europene

Viziunea noastra este sa devenim o societate din ce in ce mai performanta, cu o echipa tanara care sa ne permita sa progresam pas cu pas in fiecare dintre cele trei mari domenii in care ne angajam eforturile - formare profesionala, consultanta fonduri si resurse umane

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/intratest/intratest-rezolva-2-din-cele-3-cerinte-pentru-accesul-la-revisal