Poze Invatamant preuniversitar

  • Deschiderea noului an şcolar în instituţiile de învăţământ preuniversitar ale M.Ap.N.

    Poza: Deschiderea noului an şcolar în instituţiile de învăţământ preuniversitar ale M.Ap.N.

  • Valeriu Todirascu

    Poza: Echivalarea studiilor preuniversitare ale copiilor români efectuate în ţări dezvoltate - proiect de Lege depus la Senat

  • Invatamant modern intr-o universitate cu tradiţie.  Uppsala University in Romania

    Poza: Invatamant modern intr-o universitate cu tradiţie. Uppsala University in Romania

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul invatamant preuniversitar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la invatamant preuniversitar. Pozele pe tema invatamant preuniversitar cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul invatamant preuniversitar, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la invatamant preuniversitar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la invatamant preuniversitar.