Gala ALIVE Flowers a expus publicului Din Romania flori naturale ce stralucesc in intuneric!

BUCURESTI - 25 martie 2024

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Peste o sută de invitați au participat la o adevărată simfonie a simțurilor, mirosurilor și gusturilor în cadrul galei ALIVE Flowers, ce a avut loc la The White Manor din Snagov (Ciolpani) care a expus publicului prezent peste zece mii de flori naturale ce au strălucit în întuneric.

Gala Alive Flowers

“Prin acest eveniment, am creat un context de întâlnire cu florile nemaintalnit până acum; le-am adus mai aproape de public într-un mod aproape magic, fiind primii care am implementat orchestrarea celor cinci simțuri în evenimente!

Andreea Stor, CEO& Sensory Alchemist ALIVE Flowers

A fost o călătorie multisenzorială în care invitații au putut mirosi, “gusta”, dar mai ales admira excepționale aranjamente florale naturale pentru care au fost folosite mii de flori. Efectul strălucirii în întuneric, la lumina UV (așa cum doar insectele văd florile) este posibil datorită unei tehnici unice, adusă de echipa ALIVE Flowers, ce va revoluționa piața locala și internațională de evenimente și va permite organizatorilor, dar mai ales beneficiarilor să se bucure de frumusețea și emoția florilor, chiar și în întuneric.

Suntem creatorii unei noi linii de flori naturale care luminează în întuneric, la lumina UV, folosind o tehnologie care ne aparține, unică pe piață și certificată deja la nivel mondial. Motivele pentru care organizatorii de evenimente, oamenii din industriile creative, wedding planners ar fi interesați să folosească florile ALIVE în cadrul evenimentelor, pe care le organizează ar fi mai multe: în primul rând, decorul cu flori ALIVE este un concept ce poate revoluționa percepția generală asupra florilor. De exemplu, ar putea fi punctat un moment al tortului nupțial, în care lumina se închide în sală, iar florile pot străluci în întuneric. Un alt motiv ar fi că este păcat să plătești aranjamente florale, pe care le vezi doar două sau trei ore, atunci când sala este luminata, când ai putea beneficia de un decor avangardist, chiar și atunci când luminile se închid”, a declarat Andreea Stor, CEO& Sensory Alchemist ALIVE Flowers, prima floristă din România recunoscută internațional.

Peste 30 de experți în arta florală, studenți la Facultatea de Horticultură din București, peisagiști, furnizori de flori, parteneri din mediu academic și experți în scenotehnică, lumini, foto-video, event planning au lucrat trei luni pentru a planifica conceptul evenimentului, iar neîntrerupt trei zile și trei nopți pentru a implementa un decor impresionant, ce s-a metamorfozat de la lumina naturală a apusului către strălucirea nopții.

Într-un sunet vibrant, ce a transmis bătăile unei inimi, sute de flori naturale dispuse pe opt candelabre, într-un luciu de apă pentru interior (lung de 12 metri) și în blocuri din gheată masivă, au prins viață, transformandu-se în entități vii, selenare și suprarealiste, ce au transpus atmosfera filmului Avatar în realitate.

Prin intermediul unor nimfe, invitații au putut admira, mirosi și chiar gusta nectarul florilor, trăind o emoție vie, produsă de transformarea suprarealistă a florilor sub bagheta magică a echipei ALIVE Flowers. Intr-un moment epic, candelabrele au coborât peste nimfe, iar nvitațiiau fost serviti din cupe create de cale cerate pline de nectarul florilor sub forma de jeleu.

Spectacolul de lumini, dans contemporan și muzică au contribuit la crearea unei atmosfere ireale în care spectatorii s-au imersat, având o trăire intensă și descoperind efectul florilor asupra tuturor simțurilor!

Prin acest eveniment, am creat un context de întâlnire cu florile nemaintalnit până acum; le-am adus mai aproape de public într-un mod aproape magic, fiind primii care am implementat orchestrarea celor cinci simțuri în evenimente. Totodată, am adus laolaltă experiență adunată în ani de design floral, studiul anatomiei plantelor și al horticulturii într-o experiență unică și memorabilă, o premieră mondială în acest domeniu”, au mai adăugat organizatorii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ioana-capanu/gala-alive-flowers-a-expus-publicului-din-romania-flori-naturale-ce-stralucesc-in-intuneric