Cate noi locuri de munca s-ar crea daca statul ar fi locomotiva economiei prin investitii si achizitii publice transparente si eficiente?

Targu Mures - 16 octombrie 2013

Comunicat tip General in Administratie Publica, Afaceri, Social

Se cunoaste foarte bine faptul ca o infrastructura dezvoltata atrage investitori, reduce costurile firmelor, dezvolta comertul si duce la creare de noi locuri de munca. Aceasta inseamna venituri mai mari la buget, cresterea consumului, cresterea cererii si cresterea economiei...

licitatii publice, licitatii transparente, licitatia.ro

licitatii publice, licitatii transparente, licitatia.ro

 Sustinem organizarea de licitatii publice transparente si eficiente. 

licitatia.ro

In urma unei analize facute de specialistii de la licitatia.ro, statul ar putea fi din nou Locomotiva economiei prin reluarea investitiilor prin organizarea de licitatii publice transparente.

Sectorul constructiilor si anume constructiile de drumuri si poduri, reparatii, renovari, erau candva domenii in care statul investea masiv, iar firmele de constructii erau motorul crsterii economice din acea vreme.

S-ar crea noi locuri de munca daca statul ar relua investitiile?

Reluarea investitiilor ar fi un semnal pozitiv dat de autoritati ar creste increderea oamenilor, si cu siguranta ar crea noi locuri de munca.

Organizarea de licitatii transparente si eficiente

Firmele care participa la licitatii se plang ca licitatiile nu sunt intotdeauna transparente, statul plateste greu etc.. de partea cealalta Organizatorii reclama faptul ca firmele se inteleg intre ele si isi impart licitatiile, iar calitatea lucrarilor, sau serviciilor este indoielnica.Beneficiarul direct al achizitiilor publice-cetatenii ce mod au de a-si exprima parerea?  Cum ar fi daca pe langa participantii la licitatii, organizatori ar mai fi o a treia parte si anume beneficiarii directi care sa evalueze prin “review” daca sunt sau nu multumiti?

Licitatia.ro sustine reluarea investitiilor si organizarea de licitatii transparente si eficiente.

Despre Ioana srl

Llicitatia.ro este lider in domeniul Monitorizarii Licitatiilori Publice din Romania !
Zilnic monitorizam toate Licitatiile Publice din Romania si trimitem abonatilor nostri alerte personalizate pe e-mail cu licitatiile din domeniu lor de activitate.
Licitatia.ro este site-ul tau de licitatii publice !