IT Assist va invita la evenimentul IDG ``Virtualizare si Data Center – mecanisme pentru consolidare, economii si flexibilitate ``

BUCURESTI - 27 aprilie 2010

Comunicat tip General in IT&C

Mircea Mitu, Directorul Tehnic IT Assist, va prezenta studii de caz pentru solutii practice de virtualizare

Pentru publicul interesat de domeniul tehnologiilor de virtualizare, IDG Romania organizeaza in data de 29 Aprilie 2010, la Hotelul Golden Tulip Times, din Bucuresti, a X-a editie a conferintei anuale `` Virtualizare si Data Center – mecanisme pentru consolidare, economii si flexibilitate ``.

IT Assist, expert in solutii de virtualizare, va prezenta la acest eveniment exemple practice despre cum virtualizarea poate fi pusa in practica in cadrul companiilor care urmaresc eficientizarea operationala, reducerea costurilor sau a riscurilor IT.

Prezentarea IT Assist se se bazeaza pe experienta si pe numeroasele implementari cu succes ale virtualizarii si se adreseaza pasionatilor si profesionistilor din domeniul IT precum si presei de specialitate. Directorul Tehnic IT Assist, Mircea Mitu, va pune accentul pe zona practica, a demo-urilor si a studiilor de caz in contextul evolutiei tehnologiei virtualizarii si, nu in ultimul rand, in contextul crizei economice globale care presupune in primul rand eficientizarea costurilor si a proceselor de business.

Detalii complete despre eveniment se gasesc la http://idg.ro/evenimente/virtualizare2010/

Mircea MITU, Directorul Tehnic IT Assist concluzioneaza: ``Virtualizarea este un domeniu foarte vast si complex iar companiile romanesti de marime medie si mare sunt inca la inceput in ceea ce priveste punerea in practica a conceptelor si beneficiilor virtualizarii. Noi am observat o crestere deosebita a solicitarilor venite din partea companiilor pentru solutii de outsourcing IT specializat pentru virtualizarea serverelor iar acesta este un semn ca virtualizarea incepe sa fie luata in calcul ca si optiune viabila atunci cand se pune problema extinderi infrastructurii IT sau a eficientizarii cheltuielilor``.

Despre IT ASSIST SERVICES SRL

Despre IT Assist

Misiunea IT Assist este de a crea eficienta si valoare pentru clientii sai, intr-un strans parteneriat, prin oferirea de solutii si servicii IT la un nivel superior, create prin pasiunea si dedicatia pentru tehnologie avansata, inovatie si excelenta operationala.
IT Assist este furnizorul de servicii IT preferat atat de companiile ce aleg sa externalizeze complet departamentul IT, cat si de marile companii pentru care furnizeaza servicii sau solutii de inalta specializare precum si implementare de solutii IT in regim de “managed services”.
Pentru mai multe informatii despre IT Assist, nu ezitati sa ne contactati!

Marius Militaru
Director Marketing si Vanzari
0721.335.093

marius.militaru@itassist.ro