Noi pachete de Web Design, Creare Site-uri pentru Afaceri Startup - incepand de la 99 Euro

BUCURESTI - 12 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Tehnologie, HoReCa, Juridic

www.itexclusiv.ro a lansat un nou serviciu de creatie web modular. Astfel, pentru orice site, se porneste de la un modul simplu cu scop de prezentare, dar impresionant din punct de vedere vizual, cu un pret accesibil oricarei companii, inclusiv celor care sunt la inceput.

Web Design

Web Design

 www.itexclusiv.ro are o experienta de peste 4 ani in web design finalizand cu succes peste 150 de proiecte. Echipa de programatori si designeri foloseste cele mai noi platforme si tehnologii oferind in acelasi timp strategii de optimizare SEO si promovare eficiente din punctul de vedere al rezultatelor si al costurilor. 

Enache Stefan

   IT eXclusiv a lansat un nou serviciu de creatie web modular. Astfel, pentru orice site, se porneste de la un modul simplu cu scop de prezentare, dar impresionant din punct de vedere vizual, cu un pret accesibil oricarei companii, inclusiv celor care sunt la inceput. In acest mod, facilitatile suplimentare si avansate sunt adaugate in momentul in care acestea sunt necesare, dupa ce activitatea companiei in mediul online ia avant.
   Din studiile noastre, cel mai important lucru ce ii impiedica pe majoritatea antreprenorilor sa isi construiasca un website este costul implicat in realizarea unei variante profesioniste. Acest lucru se datoreaza in principal unei lipse de flexibilitate din partea agentiilor de web design care doresc sa implementeze cat mai multe functii inca de la inceput, crescand astfel costurile site-urilor de prezentare si pierzand din vedere importanta unei prezente online chiar de la inceputul activitatii companiei clientului.

   Orice proiect realizat de www.itexclusiv.ro poate porni de la materialele deja existente (texte, sigla, logo, poze) pentru a construi un site de prezentare complet, dar totusi suficient de simplu. Astfel preturile de creare site incep de la 99 euro pentru site-urile de prezentare si de la 149 euro pentru magazine online.  Serviciile suplimentare precum panou de administrare, cos de cumparaturi, redesing, animatii flash sau optimizare SEO si promovare pot fi achizitionate si adaugate ulterior modulului deja existent, doar atunci cand se constanta necesitatea acestora.

   Studiile interne au aratat ca marea majoritate a clientilor au nevoie, in prima faza,  de un site simplu, de prezentare, practic o carte de vizita pe internet.
 „In momentul in care cauta o agentie de web design, clientii sunt asaltati de oferte stufoase, cu preturi ridicate care includ mult prea multe facilitati care nu sunt necesare la inceputul activarii in mediul online. De aceea ne-am propus sa lansam pachete de creare site si magazine online in special pentru startup-uri care sa porneasca de la doar 99 euro. Acestea includ toate facilitatile si functiile de baza ale unui site de prezentare, adica atat cat este nevoie pentru a castiga primii clienti” a declarat Enache Stefan, administrator IT eXclusiv. Intrucat pe piata romaneasca exista inca mii de firme care nu au site aceasta solutie poate dinamiza piata de web design, dar si economia nationala. „Aceasta solutie este la fel de atractiva si pentru companiile dezvoltate care vor sa testeze o noua idee de business sau un nou produs investind sume minime in webdesign” a mai adaugat domnul Enache.

www.itexclusiv.ro are o experienta de peste 4 ani in web design finalizand cu succes peste 150 de proiecte. Echipa de programatori si designeri foloseste cele mai noi platforme si tehnologii oferind in acelasi timp strategii de optimizare SEO si promovare eficiente din punctul de vedere al rezultatelor si al costurilor.

Despre IT EXCLUSIV LINE

Firma Web Design | Creare Magazin Online | Creare Site web
www.itexclusiv.ro
Dupa cum o demonstreaza portofoliul nostru si marturiile lasate de clienti, ceea ce ne reprezinta pe noi, in primul rand, e profesionalismul si performanta.