ITex si MyRecruiter va invita la seminarul „Resurse umane in deriva: disponibilizari, oameni cheie demotivati, viitor incert. Naufragiem sau navigam spre succes?”

BUCURESTI - 11 mai 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Cui ii mai pasa de oameni, cand banii lipsesc? Capitalul uman consuma atat de mult, este atat de volatil si de sensibil, se demotiveaza atat de usor si este atat de vulnerabil in situatii dificile, incat nu merita inclus in lista prioritatilor managerilor decat la capitulul „taierea de costuri”.

Ca si cum nu era de ajuns acest context, au aparut numerose mituri confortabile, care sporesc apatia manageriala, si asa cronicizata: in criza angajatii valorosi pot fi gasiti si atrasi cu usurinta, fluctuatia de personal a scazut brusc, asadar oamenii sunt motivati si tin cu dintii de locul de munca, resursele umane si-au pierdut importanta datorita noului context social si economic.

A ignora resursele umane, reprezinta un demers nimicitor, cu atat mai mult in situatii sociale si economice incerte. Companiile sunt facute din si de oameni. La fel si strategiile. Imaginea firmei este dusa mai departe de cei care o reprezinta. Profitul este la randu-i generat de eficienta angajatilor. A-i lasa in deriva, inseamna a-ti dori o catastrofa.

Seminarul de fata se vrea asadar un semnal de alarma adresat tuturor managerilor: locul angajatilor trebuie sa fie unul fruntas in lista prioritatilor, intrucat naufragiul resurselor umane inseamna naufragiul companiilor!

Temele de discutie:
Sa demontam cateva mituri!
Disponibilizarile – decimam echipe sau reducem costuri?
Managementul angajatilor cheie – capitania comitetului de criza.
Motivarea angajatilor – o abordare fara costuri. Se poate!

Durata:
11 iunie 2009, de la ora 16,00 – ora 20,00

Locatie:
Hotelul Residence Cerisiers, strada Alexandru Constantinescu, Sector 1, Bucuresti, sala Domenii.

Vorbitor:
Valentina Neacsu, Senior Consultant si Director General ITex si MyRecruiter. Valentina are o experienta semnificativa in recrutare, selectie si consultanta HR, atat pentru organizatii mari, cat si pentru companii medii, mici si start-up-uri. Autoare a numeroase articole in domeniul resurselor umane, Valentina a impartasit candidatilor si companiilor diverse subiecte legate de cariera si management al resurselor umane.

Investitie:
450 Ron + TVA per participant

Despre ITex

Pentru mai multe detalii si pentru a solicita formularul de inscriere nu ezitati sa ne contactati, folosind informatiile de mai jos:
ITex Management & Consulting
Telefon/ Fax: 021 252 40 75
Mobil: 0747 322 770
office@itex.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/itex/itex-si-myrecruiter-va-invita-la-seminarul-resurse-umane-in-deriva-disponibilizari-oameni-cheie-demotivati-viitor-incert-naufragiem-sau-navigam-spre-succes