JCI Romania


Descrierea companiei JCI Romania

Despre JCI
Junior Chamber International (JCI) este o organizatie neguvernamentala internationala care numara peste 250.000 de membri - tineri lideri si antreprenori cu varste intre 18 si 40 de ani - in peste 100 de tari si regiuni. Datorita proiectelor si evenimentelor organizate la nivel local, national si international, membrii JCI au ocazia de a se intalni, de a invata si de a se dezvolta.

Pornind de la viziunea JCI de a fi cea mai importanta retea globala de tineri activi -, membrii JCI isi propun sa transpuna in realitate misiunea JCI „de a oferi oportunitati de dezvoltare prin care tinerii sa dobandeasca puterea de a crea schimbari pozitive”.

In Romania, Junior Chamber International s-a infiintat in anul 2002 la Bucuresti, in prezent existand organizatii locale JCI in Timisoara, Constanta, Brasov, Iasi, Cluj, Lugoj, Sibiu, Suceava, Vaslui si Oradea. Proiectele JCI Romania sunt intreprinse pe una din cele 4 mari arii promovate de JCI la nivel international: afaceri (proiectul Tineri Antreprenori, Business Networking Event), dezvoltare individuala (JCI Training), relatii internationale (conferinte internationale JCI si twinning-uri) si responsabilitate fata de comunitate (proiecte sociale).

Be Better! Vizitati pagina de internet www.jci.cc pentru stiri la zi si informatii de ultima ora despre JCI.

Comunicate JCI Romania :

  • Bucuresti - 14 decembrie 2009

    Acesta a fost mesajul presedintelui mondial al Junior Chamber International (JCI), Jun Sup SHIN, cu ocazia prezentarii „Impact global prin actiuni la nivel local” sustinute la hotelul Athenee [...]     comunicatul de presa

Vezi toate comunicatele companiei JCI Romania.