Coreeni vor uniune și pace între cele două țări

BUCURESTI - 15 septembrie 2017

Comunicat tip General in Turism

Președintele principalului tour operator român JInfo Tours, Carmen Pavel, se află de două zile în zona demilitarizată din Coreea de Sud (DMZ) la invitația Guvernului coreean. Aceasta se află la doar 2,7 km de granița cu statul vecin, Coreea de Nord, de unde lesne se poate observa satul moderrn și cochet din apropiere în care domnește liniștea.

.

.

Chiar și din Observatorul militar aflat la confluența celor două state, se vede perfect peste graniță cum domnește această liniște și pace, în ciuda informațiilor apărute în ultimele zile în mass media internă și internațională. În acest obiectiv strategic de apărare denumit Observatorul militar există o cameră în care toată lumea care ajunge la graniță lasă bilețele cu mesaje de uniune și pace între cele două națiuni, Coreea de Nord și Coreea de Sud. Toată lumea, inclusiv armata, este cât se poate de calmă.

Despre J'Info Tours

J'Info Tours a fost creata de Carmen si Aurel pavel in mai 1990, fiind printre primele firme private de turism in Romania . Este o agentie de turism care a creat o traditie , principalul obiectiv fiind gasirea solutiilor optime pentru clientii sai. Ca o recunoastere a meritelor sale - atat pe plan intern cat si pe plan international agentia a fost distinsa cu: » \\\'INTERNATIONAL GOLDEN AWARD FOR QUALITY & BUSINESS PRESTIGE\\\' si detinator al certificatului \\\'TOP QUALITY CUSTOMER SATISFACTION STANDARDS\\\' acordate de \\\'Association OTHERWAYS Management & Consulting - Geneva\\\' - Viena» \\\'Trofeul International pentru Industria Turistica si Hoteluri\\\' - Madrid 2002 » \\\'Steaua de aur a calitatii\\\' - Geneva 2000 » \\\'Cel mai bun TOUR OPERATOR roman\\\' - Paris » Premiul revistei Bucharest Business Week \\\'Cea mai dinamica intreprindere mica-mijlocie\\\' » Locul I in Topul Guvernului Romaniei si Ministerului Intreprinderilor Mici si Mijlocii pentru performante economico–financiare in domeniul turismului 2001-2003, iar in clasamentul intocmit de Camera de Comert si Industrie a Romaniei s-a aflat in ultimii 6 ani in TOP-3 (primele trei agentii din Bucuresti si din tara) Misiunea noastra este sa punem in valoare potentialul romanesc, oferind un standard ridicat al serviciilor. Principalul nostru obiectiv este sa satisfacem necesitatile, exigentele si sperantele clientilor nostri HRG - PARTENERUL AGENTIEI J\\\'INFO TOURS pentru BUSINESS TRAVEL MANAGEMENT Principalii beneficiari ai parteneriatului J\\\'Info Tours - HRG sunt clientii nostri care au la dispozitie importante facilitati, printre care: » Asistenta 24 de ore din 24 atat in Romania cat si in exterior Oferta noastra generala pentru companii: » rezervari la hoteluri din tara si strainatate » bilete de avion orice destinatie » organizari de conferinte, traininguri si intalniri de afaceri » transferuri la/de la aeroport » curse charter » polite de asigurarede sanatate pentru calatorie » catering » organizari de cocktail-uri, activitati de protocol si evenimente speciale » rent-a-car in Romania si in strainatate » excursii in tara si in strainatate » studiu pentru optimizarea cheltuielilor » curierat rapid pentru documente