Romanii prefera insula Lanzarote pentru un sejur charter

BUCURESTI - 13 aprilie 2010

Comunicat tip General in Turism

Dupa succesul anilor trecuti cu insulele spaniole Mallorca si Tenerife tour operatorul roman J'INFO TOURS la cea de a 20 aniversare a sa propune o noua destinatie inedita: superba insula canara Lanzarote, peisaj natural de exceptie, atractii turistice extraordinare cum ar fi Parcul National Timanfaya, Dunele de nisip Fuenteventura , Jameos de Agua. In premiera in Romania pe perioada verii saptamanal va exista un zbor charter direct din Bucuresti spre Lanzarote.

Lanzarote este in estul arhipelagului spaniol al Insulelor Canare, la doar 125 km de Coasta Africii si la cateva minute in ferry de superba Insula Fuerteventura. Peisaj vulcanic cu buganvilla multicolora, palmieri, bananieri, mango, cactusi. Se vorbeste spaniola. Moneda Euro. Cumparaturile sunt fara taxe, deci deosebit de atractive.
Soarele garantat si insula rasfatata de alizee, vara doar 28C, temperaturi foarte blande tot timpul anului - un veritabil paradis natural.

Ca si in Tenerife statiunile din Lanzarote sunt noi, hotelurile excelente, moderne, elegante cu facilitati generoase.

Vacanta charter in Lanzarote o recomandam special acelor jinfo turisti indragostiti iremediabil de Insulele Canare in vacanta charter pe insula Tenerife.

Garantam ca veti descoperi acelasi farmec , dar un alt peisaj inedit, pitoresc, original. Noua serie charter va avea succes pentru ca stiu cati turisti au apreciat vacanta in Tenerife ca un superlativ.

Se practica scufundari, pescuit, ciclism, navigatie. Gastronomia locala: pestele, fructe de mare, legume si fructe; toate plajele sunt publice, cu nisip fin, vulcanic cenusiu sau cu nisip fin auriu adus de curentii de aer si de Oceanul Atlantic din desertul Sahara ( vezi dunele Corralejo Fuenteventura) .
Zborurile incep in iunie si pana in octombrie saptamanal 160 turisti calatoresc in Lanzarote.

Pachetele de servicii includ zbor, cazare , mese si asistenta ghizilor de sejur romani incep de la 460 eur/pers. Reduceri Early Booking pana la 30 aprilie.

Vizite de mare interes :
- Parcul National Timanfaya - vizita, plimbare pe camile - Splendid laborator natural, concentrand istoria planetei noastre. Peisajul vulcanic maret: conuri vulcanice, lava impietrita, temperaturi ce depasesc 400 C la doar cativa metri profunzime sub pamant . In aceasta zona parjolita de foc, viata continua sa existe : lichenii s-au adaptat la caldura si lipsa de apa au colonizat o lume neospitaliera si s-au intins pe rocile vulcanice, ca pete de culoare peste lava neagra.
- Jameos Del Agua si Cuevas De Los Verdes Tunel vulcanic creat de o veche eruptie a vulcanului La Corona, in nordul insulei , spectaculos fenomen naturale ce caracterizeaza Lanzarote. Din prabusirea tunelului au rezultat numeroase pesteri. Cea mai importanta Cuevas De Los Verdes masoara cam 2 km lungime si 40 m latime. Galeriile, pasajele, labirinturile, lagunele subterane, stalactite si stalagmite.
- Gradina de Cactusi
- Degustarile de vinuri la bodega traditionala, vinurile obtinute pe solurile vulcanice din Lanzarote scaldate in soare sunt renumite
- Parcul natural Corralejos -senzationala plaja de cativa kilometri cu dune de nisip fin alb pe insula vecina Fuenteventura, din sudul insulei Lanzarote Puerto del Carmen , fost sat pescaresc , pleaca spre Insula Fuenteventura la fiecare 2 ore catamaranul, traversarea dureaza 30-40 minute.
- Mirador Punct de bellle vue spre insula Graciosa, superba creatia naturii si artistului plastic local Cezar Manrique

Despre J'Info Tours

J'Info Tours a fost creata de Carmen si Aurel Pavel in mai 1990, fiind printre primele firme private de turism in Romania .
Este o agentie de turism care a creat o traditie , principalul obiectiv fiind gasirea solutiilor optime pentru clientii sai. Ca o recunoastere a meritelor sale - atat pe plan intern cat si pe plan international agentia a fost distinsa cu:

» 'Trofeul International pentru Industria Turistica si Hoteluri' - Madrid 2002 » 'Steaua de aur a calitatii' - Geneva 2000 » 'Cel mai bun TOUR OPERATOR roman' - Paris
» Premiul revistei Bucharest Business Week 'Cea mai dinamica intreprindere mica-mijlocie'
» Locul I in Topul Guvernului Romaniei si Ministerului Intreprinderilor Mici si Mijlocii pentru performante economico – financiare in domeniul turismului 2001-2003, iar in clasamentul intocmit de Camera de Comert si Industrie a Romaniei s-a aflat in ultimii 6 ani in TOP-3 (primele trei agentii din Bucuresti si din tara)

Misiunea noastra este sa punem in valoare potentialul romanesc, oferind un standard ridicat al serviciilor. Principalul nostru obiectiv este sa satisfacem necesitatile, exigentele si sperantele clientilor nostri
Maria Tomescu
marketing@jinfotours.ro