Premiera in Romania la Kumparaturi.ro - noul cuptor incorporabil Whirlpool care gateste cu abur!

BUCURESTI - 13 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Kumparaturi.ro continua seria surprizelor placute oferite clientilor sai si aduce, in premiera, cuptorul incorporabil Whirlpool AKZ 810 IX care gateste cu abur si beneficiaza de tehnologia Al 6-lea Simt.

Datorita eforturilor echipei magazinului online, mereu preocupata de a aduce clientilor cele mai noi produse din gama electrocasnicelor, Whirlpool a ales sa prezinte pe Kumparaturi.ro, chiar inainte de lansarea oficiala, primul cuptor cu abur, cu un volum de 53 de litri. Clientii Kumparaturi.ro vor beneficia de inovatiile pe care le aduc cel “de-al 6-lea simt” si puterea intensa a aburului.

“Pe site-ul magazinului nostru se vor gasi intotdeauna ultimele aparitii in domeniu si, asa cum este si cuptorul cu abur de la Whirlpool, chiar produse in exclusivitate, care inca nu au aparut pe piata romaneasca. Acest lucru este posibil din dorinta echipei noastre de a oferi surprize placute clientilor nostri, care vor avea acces mult mai rapid la produsele inovative. Aceasta colaborare, intre doi poli ai comertului de electrocasnice, va aduce si in continuare noutati clientilor Kumparaturi.ro”, a declarat Anca Jianu, Sales Director la Kumparaturi.ro.

Cu ajutorul cuptorului cu abur, gatitul devine o adevarata placere, acesta avand la dispozitie 8 programe de preparare a mancarii. Procesul de gatire include trei faze: preincalzirea – etapa in care temperatura interna a cuptorului ajunge in jurul valorii de 120 de grade Celsius folosind elementele electrice, injectarea aburului in cavitate la temperatura setata, in functie de tipul alimentelor care vor fi gatite, si procesul normal de gatire.

Tehnologia Al 6-lea Simt detecteaza automat greutatea alimentelor pe care le preparati si modifica timpul de gatire in functie de aceasta. In cazul in care usa cuptorului se deschide, aceeasi tehnologie readuce temperatura la parametri optimi de gatire, in functie de tipul mancarii.

Noul cuptor este confectionat din inox antipata, care, alaturi de usa tip oglinda, creeaza design-ul Silver Ice.
Frumusetea rece a cuptorului se pastreaza mult timp, datorita curatarii automate, realizate de un program de autocuratare catalitica. AKZ 810 IX mai este dotat cu display electronic tip Vega 6th Sense, ventilator radial, ceas digital pentru controlul electronic al temperaturii si sistem “usa rece”.

“Am ales pentru colaborarea cu magazinul online Kumparaturi.ro acest cuptor din clasa energetica A, un produs care foloseste aburul pentru a gati mancaruri suculente in interior. Pe viitor, intentionam sa aducem si alte produse de ultima generatie pe acest site”, spune Mioara Bolozan, Director Marketing Whirlpool Romania.

Whirlpool Corporation este cel mai mare producător de electrocasnice mari din lume, cu vânzări anuale de aproximativ 19 miliarde USD şi peste 73,000 de angajaţi în 72 de centre de producţie şi cercetare tehnologică din lume. Compania comercializează produse sub mărcile Whirlpool, Maytag, KitchenAid, Jenn-Air, Amana, Brastemp, Bauknecht în aproape toate ţările din lume. Pentru mai multe informaţii cu privire la companie vizitaţi http://www.whirlpoolcorp.com.

Kumparaturi.ro raspunde prompt nevoilor consumatorilor, comenzile efectuate fiind livrate in cel mai scurt timp pe tot teritoriul tarii. Clientul poate alege sa achite si printr-un sistem de rate oferit de magazin in colaborare cu Raiffeisen Bank.

Despre Kavi Line S.R.L

Kumparaturi.ro este on-line din 2005 si de atunci incearca sa vina permanent in intampinarea tuturor celor care doresc si au nevoie sa kumpere produse de calitate, rapid si in mod eficient din punct de vedere cost/timp. Atuurile kumparaturi-lor sunt: preturile mici, calitatea produsele comercializate de firme recunoscute, livrarea promta si profesionalismul angajatilor.

Adresa: Str. Grigore Tocilescu nr. 25, sectorul 5 , Bucuresti, Romania

Tel: 021.456.50.99
Fax: 021.456.50.98
RDS: 031.405.26.46