Restaurantele “La Mama” au aniversat 19 ani de ISTORIE gastronomică și răsfăţ culinar

BUCURESTI - 27 februarie 2018

Comunicat tip General in HoReCa

Live site

27 februarie 2018 este ziua care marchează 19 ani de la deschiderea primului restaurant “La Mama”, din București. În acești 19 ani lanțul de restaurante La Mama a crescut și s-a reinventat permanent, însemnând astăzi o bucătărie cu gustul celei “de acasa”, o bucătărie românească și internațională, dar în același timp una citadină, urbană, reinterpretată.

19 ani ca La Mama acasa

Visam la vremurile când mă aștepta mâncarea aburindă pe masă, caldă și gustoasă. În visele mele mâncam la mama. Așa s-a născut acum 19 ani, ideea La Mama. Din necesitate, din dor, si de ce nu... din foame. Mama pune întotdeauna ceva foarte bun în mâncare. Mama nu se supară că mănânc mult. Întotdeauna la mama mă simt bine. Pentru că este altceva

Cătălin Mahu, owner-ul restaurantelor La Mama.

Fiind unul dintre cele mai cunoscute și iubite branduri din rândul restaurantelor din București, La Mama pune în prezent la dispoziția clienților săi un meniu diversificat, în care se regăsesc atât preparate cu tradiţie cât și preparate cu specific internațional, care constituie adevărate surse de inspiraţie pentru bucătăria modernă. Ce au însemnat acești 19 ani? La această întrebare ne răsăunde proprietarul lanţului de restaurante, dl. Cătălin Mahu: “Am inaugurat zece restaurante și trei cafenele. Am oferit locuri de muncă pentru mii de oameni și am ospătat milioane de clienţi înfometaţi și însetaţi. Sunt 19 ani în care noi am rămas pe o piaţă în care restaurantele apar și dispar peste noapte și, mai mult, ne-am reinventat permanent”.

Cu ocazia aniversării a 19 ani de activitate, La Mama a pregătit o serie de acțiuni promoționale destinate în mod special clienților fideli. Astăzi are loc lansarea brățării albastre, a treia din colecția brățărilor aniversare La Mama, parte a campaniei dedicate Centenarului Marii Uniri. Purtate împreună, cele trei brățări formează tricolorul și aduc clienților fideli diferite reduceri de până la 25% la fiecare vizită în cadrul rețelei de restaurante, precum și acces preferențial la evenimente special organizate (ex: degustări de vinuri, evenimente culinare, aniversare sau tematice, acces la petreceri private etc).

Ziua festivă se va încheia cu o petrecere privată, cu tematica BLUE PARTY , adresată în mod special prietenilor, partenerilor și colaboratorilor La Mama. Locația desfășurării acesteia este Restaurantul La Mama Ateneu ( str. Episcopiei nr. 9) care vine în întâmpinarea oaspeților cu o imagine nouă, modernă și plină de culoare, în care vom împărtăși momente unice în compania formației Publika și ne vom bucura de mancăruri bune și băuturi alese. Dacă în trecut petrecerile private La Mama erau adresate în exclusivitate prietenilor, bloggerilor, partenerilor și colaboratorilor, BLUE PARTY este prima petrecere aniversară la care au acces preferențial o parte din clienții La Mama, posesori ai brățărilor campaniei #100ImpreunaLaMama - Sărbătorim împreună Centenarul Marii Uniri!

Totodată, toți clienții care au pășit pragul restaurantelor pe parcursul lunii Februarie, precum și cei care au apelat serviciul de livrări au primit în nota de plată vouchere de 50% reducere, pentru a fi valorificate în această zi specială în oricare dintre cele șase locații La Mama!

Despre La Mama

Restaurantele La Mama 18 ani de istorie gastronomică și răsfăț culinar!
Din 1999 oferim tuturor iubitorilor de mâncare gustoasă, porții delicioase, ca la mama acasă!
Vă așteptăm cu drag în cele 6 locații din inima istorică a Bucureștiului!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/la-mama2/restaurantele-la-mama-au-aniversat-19-ani-de-istorie-gastronomica-si-rasfat-culinar