Concurs de blogging organizat de Lenjerii de pat Outlet

BUCURESTI - 20 iunie 2014

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Social, Retail, Internet

Live site

Lenjerii de pat Outlet in colaborare cu doua bloguri, organizeaza Concursul de Blogging. Concursul este destinat bloggerilor si se vor acorda premii in bani CASH.

Promotie 1+1 GRATIS

Promotie 1+1 GRATIS

Concursul de blogging

Primul outlet de lenjerii de pat din Romania, in colaborare cu vienela.ro si alexandrugrivei.ro, organizeaza incepand cu luna Iunie 2014 Concursul de blogging. Concursul este destinat bloggerilor, dar si celor ce nu au blog prin publicare de articole guest post. Initiativa este una indrazneata, dorinta magazinului online Lenjerii de pat Outlet, dar si a celor doi bloggeri implicati in organizarea concursului, este de a transforma aceasta competitie intr-una lunara, cu premii cat mai atractive pentru participanti.

Concursul lunii Iunie "Lenjeria mea de pat"

Regulamentul concursului organizat in luna Iunie, ce are tema Lenjeria mea de pat, este urmatorul:

1. Un articol de minim 300 de cuvinte cu titlul: "Lenjeria mea de pat" 2. Trebuie facuta cel putin o mentiune la "Promotia 1+1 GRATIS" cu link catre www.lenjeriipat-outlet.ro si text ancora: "Lenjerii de pat" 3. Fiti sinceri! Spuneti ce credeti, ce parere aveti despre lenjeriile de pat si, in particular, despre cele cumparate de la noi. Apreciem sinceritatea, nu dorim articole care sa ne prezinte intr-o lumina favorabila, daca nu este cazul

4. Vor intra in concurs articolele publicate pana la 30.06.2014

5. Castigatorii vor fi alesi in data de 15.07.2014, astfel toti vor avea timp sa stranga suficiente like-uri, commenturi si voturi.

PREMII:

Locul 1: 800 de lei - cel mai popular articol, artoclul cu cele mai multe commenturi pe blog.

Locul 2: 400 de lei - cel mai votat articol, articolul care strange cele mai multe like-uri pe pagina noastra de Facebook.

Locul 3: 200 de lei - cel mai original articol, apreciat ca original de echipa Lenjerii de pat Outlet, vienela.ro si alexandrugrivei.ro Locurile 4-10 - premii de consolare SURPRIZA !

Toti blogerii care intra in concurs trebuie sa ne trimita link-ul articolului intr-un mesaj pe pagina noastra de Facebook, pe email la: info@alegriaonline.ro cu subiectul: concurs bloging luna Iunie sau catre bloggerii organizatori: vienela.ro si alexandrugrivei.ro

Castigatorii vor fi anuntati pe site, pe Facebook, pe blogurile organizatoare si direct, pe email.

Lenjerii de pat Outlet, magazin online de lenjerii de pat, va invita sa participati in numar cat mai mare la acest concurs.

Succes!