Reduceri de vara la pantofi piele in magazinul Azzibo

BUCURESTI - 3 septembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Retail

Live site

In perioada 01 Septembrie - 30 Septembrie 2014, va puteti bucura de reduceri substantiale in magazinul www. azzibo.ro , la un numar mare de produse: toata colectia de pantofi piele , pantofi stiletto , pantofi cu platforma sau pantofi clasici si toate modelele de sandale sunt acum la reducere.

Reduceri de vara la pantofi piele, pantofi Stiletto, pantofi cu platforma si sandale

In perioada 01 Septembrie - 30 Septembrie 2014, va puteti bucura de reduceri substantiale in magazinul www.azzibo.ro, la un numar mare de produse: toata colectia de pantofi piele, pantofi stiletto, pantofi cu platforma sau pantofi clasici si toate modelele de sandale sunt acum la reducere.

Vara se apropie de sfarsit, acest lucru ne intristeaza, dar pe de alta parte traim un sentiment de bucurie fiindca incepe perioada reducerilor.

Va invitam sa ne vizitati magazinul si cu siguranta ziua dvs. va fi mai buna, sunt absolut convinsa ca nu veti rata ocazia de a va completa colectia de accesorii, mai ales ca veti gasi la promotie si o parte din categoria genti piele, dar si din gama esarfe matase naturala sau anumite modele de bijuterii Blee Inara .

Revenind la colectia de incaltaminte trebuie sa precizam ca exista multe modele noi de pantofi stiletto, pantofi clasici, pantofi cu platforma, balerini sau sandale, toate confectionate din piele naturala atat fetele cat si interiorul, fiind integral lucrati manual in Romania. Calapoadele sunt foarte comode, marimile sunt marimi romanesti iar preturile sunt foarte convenabile tinand cont de calitatea lor.

Acum cred ca ne cunoasteti destul de bine, multe dintre dumneavoastra ne-ati testat deja si o mare parte ne-ati lasat si review-uri pozitive pe site, deci nu cred ca as fi foarte departe de adevar daca as spune ca deja v-ati convins de calitatea produselor noastre. Daca insa nu ati facut-o inca, acum este momentul cel mai bun, in perioada de reduceri.

In magazinul nostru sunt doar produse realizate din materiale naturale, astfel ca am reusit sa punem la dispozitia clientilor nostri o colectie cocheta de accesorii elegante si pline de stil. Va lasam dvs. bucuria de a va pune imaginatia la lucru si de a le combina in functie de gusturi sau tinand cont de ocazia sau de momentul din zi in care le veti purta.

Asteptam de asemenea si parerile dvs, atat pro cat si contra, in ideea ca toate comentariile si sugestiile clientilor nostri sunt foarte importante pentru noi, ne ajuta sa ne dam seama mai bine ce asteptari aveti si sa ne pliem pe dorintele si gusturile dvs.

In alta ordine de idei sper ca nu ati uitat ca suntem aliatul vostru atunci cand vreti sa faceti un cadou cuiva drag, mai ales ca se apropie Sf. Maria.

Nu trebuie decat sa bifati casuta "Impacheteaza cadou" aflata sub butonul "Adauga in cos" si sa ne lasati mesajul dvs. personalizat, daca aveti unul, in fereastra care se deschide. E simplu si veti primi produsul ambalat cadou cu funda rosie, gata spre a fi oferit persoanei iubite.

Acestea fiind zise , va las sa va uitati, sa alegeti si va doresc "Spor la cumparaturi!"

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/lamontte-worldwide-group/reduceri-de-vara-la-pantofi-piele-in-magazinul-azzibo