Leo Burnett a desemnat castigatorul Cannes Predictions 2004 in Romania

BUCURESTI - 30 iunie 2004

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Leo Burnett Romania si-a desemnat castigatorul editiei 2004 a Cannes Predictions Romania in persoana domnului Iulian Boanţă – Marketing Coordinator la compania Pagini Aurii.

In urma voturilor exprimate la Cannes Predictions , eveniment desfasurat in data de 8 iunie a.c. in cadrul Strategic 2004 la J.W.Marriot, domnul Iulian Boanta a acumulat un punctaj final de 370 din maximum de 500 puncte posibile, fiind castigatorul unui bilet de participare la Festivalul de Publicitate Golden Drum care va avea loc in perioada 3-8 octombrie in Slovenia , la Portoroz .

Alti 10 participanti au castigat cate un carton de bere oferit, special pentru acest eveniment, de Interbrew Romania.

Totodata, Leo Burnett a premiat 10 castigatori care au votat pe site-ul www.leoburnett.ro/cannesprediction cu cate o caseta continand selectia spoturilor Cannes Predictions 2004.

Evenimentul Cannes Predictions se desfasoara anual in reteaua agentiilor Leo Burnett din intreaga lume si consta in vizionarea celor mai bune 50 de spoturi TV si alegerea acelora care sunt pretendente la marele premiu. Participantii la acest eveniment.fac predictii asupra celor mai bune 20 de spoturi care au sanse sa fie premiate de catre juriul de la Cannes. Castigatorul este participantul care obtine cel mai mare scor in urma votului exprimat.

Incepand din 2002, Leo Burnett Romania organizeaza anual “Cannes Predictions” si in tara noastra, dorind sa ofere celor pasionati de publicitate posibilitatea de a vedea cele mai bune creatii din lume de la ultimul Cannes.

Despre Leo Burnett Romania

Leo Burnett Romania este agentia cu cele mai bune servicii de strategie si creatie din Romania conform studiului AdMarket 2004.
Claudia Serban
PR Officer
Leo Burnett Romania
claudia.serban@leoburnett.ro