Noul Director General Life Care®

Timisoara - 7 mai 2014

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Life Care® este Compania romaneasca NR.1 in Industria de Vanzari Directe, fondata in 2005, in Timisoara, orientata pe produse BIO si cu ingrediente BIO, ce promoveaza stilul de viata sanatos, activ si prosper.

In urmatoarea perioada, Life Care® isi consolideaza Viziunea si Misiunea si se implica 100% in fundamentarea Romaniei. Investeste in potentialul uman si resursele existente pentru ca tot mai multi romani sa poata atinge starea de bine, avand acces la produse si programe unice, care acopera sapte zone esentiale pentru oricare om: Frumusete si Stil; Slabire sanatoasa si Detoxifiere; Sport si Nutritie; Imunitate si Sanatate; Ingrijire personala  si de familie; Dezvoltare cariera, extravenituri si oportunitate; Training si Dezvoltare personala.

Incepand cu 1 mai 2014, Gabriel Dumitru ocupa functia de Director General Life Care®.

Noul Director General, in varsta de 44 de ani,  s-a alaturat Echipei Life Care® acum cinci ani si in ultimii trei ani a ocupat pozitia de Chief Financial Officer Life Care®. Cu o experienta de 18 ani in managementul general, a adus valoare in domenii variate, atat in retail, cat si in productie, distributie, servicii si vanzari directe, in ultimii ani.

Gabriel Dumitru a indeplinit cu succes pozitii precum cea de Antreprenor, Manager de Top, Trainer de Management (a activat la una dintre cele mai prestigioase Scoli de Afaceri din Romania, pregatind la randul sau manageri de Top), si este cea mai potrivita persoana pentru consolidarea si implementarea viziunii si misiunii fondatorilor Life Care®, prin toate actiunile propuse.

Noul Director General, Gabriel Dumitru, a setat deja 3 directii in perioada ce va urma, prin care urmareste:

- fundamentarea organizatiei, orientata catre Parteneri, prin consolidarea sortimentatiei cu produse de calitate, adaptate nevoilor clientilor si cu sisteme de lucru performante;

- orientarea intregii organizatii catre sustinerea Echipei de Parteneri prin suport constant;

- implementarea unui program de parteneriat de afaceri si bonificatii personalizate.

Despre Life Care Corp

Life Care® are alaturi o Echipa tanara si entuziasta, produse potrivite si sisteme de lucru unice, care contribuie la indeplinirea misiunii companiei, aceea de a deveni cea mai mare si cea mai activa Comunitate globala de stil de viata sanatos, prosper si implinit .
VALORILE comune ale celor peste 30.000 de Parteneri sunt: LIBERTATE pentru construirea PROPRIEI afaceri, PASIUNE pentru a te bucura de ceea ce faci si sa faci cu placere si RESPECT pentru tine, pentru cei din jur si pentru ceea ce faci, iar ele stau la baza echilibrului pe care il da o viata implinita.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/life-care-corp-/noul-director-general-life-care